Veretlenek maradtak legkisebb lányaink

Négy meccs: három győzelem, egy döntetlen

Vasárnap a második fordulót rendezték meg Szegeden az MLSZ által ebben a szezonban első alkalommal szervezett U10-es leány regionális bajnokságban. Csapatunk a IV. csoportban szerepel, amelyben torna rendszerű lebonyolításban mérkőznek meg a csapatok.

Ezúttal a Gyulai Amazonok, a DBFUTBALL Bordány SK (3-0), a Szentesi Kinizsi (1-1) és a házigazda St. Mihály FC (3-2) voltak az ellenfeleink. Az első két ellenfelünket 3-0-ra győztük le, az utolsó meccset 3-2-re nyertük meg, míg a Szentessel 1-1-es döntetlent jtászottunk.

Szutor Sándor edző értékelése: – Nagyon megörültem ennek a versenysorozatnak, hiszen ebben a korosztályban a lányok évek óta csak a fiúk között tudtak szerepelni a Bozsik Tornákon. A minél több játéklehetőség pedig mindenképpen jó hatással lesz a gyerekek fejlődésére. A játékosaink a mai napon nagyon bátran, nagy önbizalommal játszottak, ennek köszönhetően a párharcok többségét sikerült megnyerni. Sok szép megoldást láthattunk az előre játékban is, a gyorsaságunkat is kihasználva gyakran kerültünk gólhelyzetbe, amelyeket jó százalékban értékesítettünk. Az utolsó találkozón még a szakadó eső sem zavarta meg a lányokat! Minden dicséretet megérdemel a csapat!

Csapattagok: Skernyók Alíz, Varga Zsófia, Dömötör Zora, Polyák Édua, Fekete Zsófi, Szőke Karolina, Dániel Petra.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu