Nőnapi Kupán zártunk az első helyen

A megye I-es mezőny gyűlt össze Jánoshalmán.

Parti Gyula felnőtt női együttese szombaton jó színvonalú kupán vehetett részt, hiszen az MLSZ BKMI és az Arany Bácska Egyesület szervezésében rendezték meg a Nőnapi Kupát. A mieink, illetve a házigazdák mellett csupa bajnoki rivális, a LUA, a Kerekegyháza, a Kiskőrös, a Kiskunhalas és a Mórahalom alkotta a mezőnyt.

Csapatunk végül veretlen teljesítménnyel zárt az élen, a házigazdák elleni döntetlent leszámítva, minden mérkőzésüket megnyerték a lányok, ráadásul gólt sem kaptak 10 szerzett góljuk mellett. A torna legjobb fiatal játékosa Császár Ibolya, legjobb kapusa Fehérvári Noémi lett, így két egyéni díjat is sikerült elhozni a kupa mellett.

A csapat tagjai: Túri Kata, Sándor Nikoletta, Varga Fruzsina, Bali Dorka, Fehérvári Noémi, Oláh Enikő, Csikai Krisztina, Császár Ibolya, Bertalan Lili, Bagó Bianka

Edző: Parti Gyula 

Kapusedző: Kerpits Ferenc

Parti Gyula: Jánoshalmán vezettünk részt egy színvonalas teremtornán, melyen a többi megyei női együttes is részt vett. Nagyon jó eredmény sikerült elérnünk, hiszen öt győzelem mellett egyszer végeztünk döntetlenre, így első helyen zártunk.  Gratulálok a lányoknak, végig nagyon jól szerepeltek!

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu