90. percben szerzett góllal győzött az U16!

Értékes három pont idegenben

Csapatunk szombaton a Törökbálint otthonában lépett pályára.  A sereghajtó vendégeként a mieink számítottak a meccs esélyesének, ehhez méltó módon domináltak, rengeteg helyzetet kialakítottak, de a kapu előtt sok volt a hiba. A találkozó legvégén azonban megtört a jég és Farkas Kornél találatával végül szűkös, de igenis megérdemelt sikert aratott Nagy Lajos legénysége.

Nagy Lajos vezetőedző értékelése: – Hideg szeles időben, közepes színvonalú mérkőzésen sikerült nyernünk. Végig birtokoltuk a labdát, és Irányítottuk a játékot. Ellenfelünk a mérkőzésen nem tudott gólhelyzetet kialakítani, ez a csapatunk védekezését dicséri! Többször kerültünk gólhelyzetbe, de sok hibáztunk elől. A végig jól játszó Farkas Kornél az utolsó percben szerezte a győztes gólt, így különösen értékes ez a győzelmünk. A védelemből kiemelkedőt nyújtott: Dóka és Jakab, a középpályán Farkas és Szabó. Az utolsó mérkőzésen dől el, hogy a felsőházba tudunk-e kerülni. Rajtunk a múlik, de ehhez nyernünk kell a hétvégén Százhalombattán.

Törökbálint – Mercedes-Kecskeméti LC 0–1 (0–0)

MLSZ regionális U16 alap Középdéli csoport 13. forduló
2023. november 25.
Törökbálinti Sporttelep

A KLC összeállítása: Német – Papp, Dóka, Pongó, Jakab – Farkas, Kapás – Andrássi, Kispál, Szabó – Rácz. Cserék: Berényi, Fogl, Kovács, Csányi, Kelemen.

Gólszerző: Farkas Kornél (90.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu