A bravúr kapujával volt U12-es csapatunk

A KISE otthonában léptek pályára a fiataljaink

Csapatunk október közepén Dabason megszerezte első győzelmét a bajnokságban, majd legutóbb hazai pályán a jó erőkből álló Cegléddel találkozott, ahol csupán 1–0-ra kapott ki. A KISE két győzelemmel várta a KLC elleni meccset, amelyen a mieink szereztek vezetést. Az előnyt Kovács András tanítványai sokáig birtokolták, ám a végére elfáradtak és az ellenfelünk felülkerekedett

Kovács András vezetőedző értékelése: – Úgy indultunk el Budapestre, alapozva a múltheti Cegléd elleni stabil játékunkra, hogy szeretnénk meglepetést okozni. A KISE uralta a játékot, mi fegyelmezett védekezéssel hárítottuk el támadásaikat. Pontatlan összjátékunk ellenére nagy küzdelemmel, lelkesedéssel mi is alakítottunk ki helyzeteket, szögletig is eljutottunk. Olajos Máté távoli lövésével megszereztük a vezetést a 37. percben. Nagyon nagy erőket mozgósítottunk a védekezésre. Már a bravúr kapujában voltunk, de ellenfelünk az utolsó negyedben két távoli lövéssel megfordította a találkozót és innen már csak az eredmény után futottunk. A gyerekek mindent kiadtak magukból, amiért nagyon büszke vagyok rájuk! Ha sikerül javítanunk a technikai hibákon, akkor az ilyen mérkőzések nyerhetőek lesznek a jövőben.    

KISE – Mercedes-Kecskeméti LC 4–1

MLSZ regionális U12 alap Közép A- csoport 8. forduló
Budapest, SINOSZ Sportcentrum (Siketek SC Sporttelep)
2023. október 28.

A KLC összeállítása: Kovács L. – Kelemen, Kucsera, Olajos B., Tatár, Lévai, Olajos M., Keresztesi, Bernard. Csere: Solymosi, Tajti, Kéri, Cséplő.

A KLC gólszerzője: Olajos Máté (37.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu