Arannyal kezdte az évet az U11

Két csapattal indultunk az UFC tornáján

Hétvégén rendezték meg a III. Újévi UFC Kupát, melyre egyesületünk is meghívást kapott. A Mercedes-KLC U11 két csapattal nevezett, a kékek megnyerték a tornát, míg a narancs együttes a negyedik helyen zárt.

Bodnár Aurél értékelése:

„Mindenképp két csapattal szerettem volna részt venni, mert az elsődleges cél, hogy mindenki megtapasztalja, milyen az, ha más környezetben, más csapatok ellen kell játszania, erre a szervezés lehetőséget is adott. Sajnos a betegségek és egyéb okok miatt nem mindenki tudott eljönni, a két egyenlő erősségű csapat kialakítása pedig azért is nehéz, mivel a képességekre sok minden lehet hatással. Nem mindenki képes folyamatosan ugyanazon a szinten játszani, és ez ma is többekre volt jellemző, de ezért jöttünk, hogy ezeket megtapasztaljuk. A tornát végül a KLC kék csapata nyerte meg, amely csere nélkül játszotta végig az első két mérkőzést, sőt a harmadikat is félig, Krisztián ekkor csatlakozott a csapathoz. Be kell vallanom, ha hamarabb érkezik, másképp osztottam volna őket. Kitűnően játszott a narancs csapat is, ők egy picit álmosabban kezdtek, de a végére szépen kialakult, amit szerettünk volna, a negyedik helyen végeztek. Ez az az arany, amit szívesen becseréltem volna egy ezüstre és egy bronzra.”

Az eredmények:

KLC KÉK - Városföld 0:3

KLC KÉK - UFC FEHÉR 2:2, G: Berki László (2)

KLC KÉK - Jakabszállás 5:1, G: Jakab Gergő (2), Rácz Krisztián, Szivák Péter, Varga Márk

KLC KÉK - KLC NARANCS 2:1, G: Berki, Szivák

KLC KÉK - UFC ZÖLD 3:0, G: Berki, Rácz, Szivák

KLC NARANCS - UFC ZÖLD 1:0, G: Raskó Endre

KLC NARANCS - Városföld 0:1

KLC NARANCS - UFC FEHÉR 1:1, G: Rafael János

KLC NARANCS - KLC KÉK 1:2, G: Raskó

KLC NARANCS - Jakabszállás 4:0, G: Gyorsa-Dali Kornél (2), Rafael, Raskó

A torna végeredménye:

1. KLC KÉK - 10 pont

2. Városföld - 9 pont

3. UFC FEHÉR - 8 pont

4. KLC NARANCS - 7 pont

5. UFC ZÖLD - 6 pont

6. Jakabszállás - 3 pont

A Torna válogatottjába Rafael János és Varga Márk került be.

KLC KÉK csapat tagjai: Bodnár Henrik (kapus), Berki László (4), Jakab Gergely (2), Rácz Krisztián (2), Szivák Péter (3), Varga Márk (1).

KLC NARANCS csapat tagjai: Bari Márk (kapus), Ádám Csanád, Bohner Dávid, Gyorsa-Dali Kornél (2), Rafael János (2), Raskó Endre (3)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu