Ballószögön játszott jó hangulatú, sokgólos felkészülési meccset U13-as csapatunk

Hatan is eredményesek voltak

U13-as csapatunk csütörtökön Ballószögön játszott felkészülési mérkőzést a Ballószögi FK U13/U14-es vegyes csapata ellen. A találkozón a mieink remek teljesítményt nyújtottak.  

Szalai Krisztofer vezetőedző értékelése: – A csütörtöki edzés helyett terveztem be ezt az edzőmérkőzést, ami úgy gondolom, hogy elérte a célját. 2x40 percet játszottunk, mindenki megkapta a megfelelő terhelést. A játékfázisokat tekintve a támadásunkkal és a védekezésből támadásba való átmenetünkkel megvagyok elégedve, ezen belül leginkább a labdakihozatalokkal és a támadás felépítés játékfeladataival. Mind tengelyben, mind pedig a széleken hatékonyan tudtuk átvinni a játékszert a középső és a támadó harmadba. A kapu előtti befejezésünk már javult, de még mindig nem a megfelelő arányban használtuk ki a minőségi helyzeteinket, ezen mindenképp javítani szeretnénk. Továbbá a játékstílusunk alapját képező gegenpressing, azaz a labdavesztés utáni azonnali területszűkítésen és visszatámadáson kell még gyorsítani, hogy ezekből a szituációkból még több labdát tudjunk szerezni, és veszélyes kontrákat bírjunk vezetni az ellenfél rendezetlen védelmével szemben. Az edzéseken gyakorolt kollektív összjáték elemekből is egyre többet alkalmaznak a srácok tudatosan, például a harmadik ember megjátszását vagy a páros passzjátékot. Külön szeretném megköszönni jó barátomnak és edzőkollegámnak Bakos Tamásnak a lehetőséget, és a mérkőzés utáni vendéglátást!

Ballószögi FK – Mercedes KLC 2–7 (1–3)

Felkészülési mérkőzés, Ballószög

A KLC összeállítása: Virág Géza – Kunos Benedek, Bohdan Denyisenko, Tarjányi Balázs, Téti Zsombor, Horváth Szilárd, Csikai Vendel, Borsos Hunor, Fülöp Ákos.
Csereként pályára lépett: Kovács Martin, Tari Tivadar, Solymosi Dániel, Méhes Lajos

A KLC gólszerzői: Borsos Hunor (2), Horváth Szilárd, Méhes Lajos, Csikai Vendel, Fülöp Ákos, Solymosi Dániel.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu