Edzőmeccsek az SC Hírös-Ép ellen

Hasznos találkozó.

Kovács András U7-es együttese edzőmeccsekkel igyekszik pótolni a Bozsik fesztiválokat, most a városi riválissal játszottak.

Kovács András értékelése:

„Az elmaradt Bozsik fesztiválok miatt az edzések mellett edzőmérkőzésekkel próbálunk játéklehetőséget biztosítani a gyerekeknek. Szombaton a Hírös-Ép U8-as csapatát fogadtuk hazai környezetben. Tavasszal elkezdtünk ismerkedni az 5 az 5 elleni játékkal. Ennek a tanulási folyamatnak a része volt a hétvégi találkozó. 5 meccs alatt 12 játékosunknak sikerült megfelelő játékidőt tölteni a pályán. Az első meccseken látható volt, hogy ellenfelünk több tapasztalattal rendelkezik, csak ritkán tudtunk labdát szerezni, és a kapujukig eljutni. A meccssorozat végére belerázódtunk a játékba, egyre több párharcot megnyertünk, a kapuban is sikerültek védéseink, szép egyéni akciókkal és pontrúgásból szereztünk gólokat. A téli összecsapásunkhoz hasonlóan a szombati találkozó is nagyon hasznos, jó hangulatú volt, ezért biztosan lesz folytatása a közös edzőmeccseinknek.”

Csapat tagjai: Baranyi Péter, Ben Rached Rayen, Galambos Gergő, Fazekas Attila, Kiss Máté, Liptai Áron, Liptai Olivér, Meddeb Adel, Rigó Róbert, Schóber Zalán, Székelyi János, Trabach Simon.    

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu