Emléktornát nyert az U8

Előtte Dabason játszottak edzőmeccset.

A Mercedes-KLC U8-as csapata előbb Dabason játszott edzőmeccset, majd hétvégén az Ulvicki Mihály Emléktornán vettek részt melyet meg is nyertek.

Péntek József értékelése a tornáról:

Szombaton a Szanda Focisuli invitálásra emléktornán vettünk részt, amelyen az első helyezést értük el. Végig megbízható, lelkes és kitartó játékot mutatott be a kiscsapatom. Szinte csapatépítő napnak és a telet lezáró kupának fogtam fel az egész napot, hisz 11 játékos vett részt a tornán, akik közül mindenki hozzátette a maga tudását a sikerhez. Sok gólt rúgtunk, Pap, Bari, Lehoczki, Vizeli jóvoltából, míg a kapuban mindkét játékosunk, Horváth és Pogány is kiválóan védtek, 1 gólt kaptunk, utóbbi a legjobb kapus címet is megkapta.”

A csapat tagjai: Horváth Zsolt, Fülei Antal, Vizeli András, Miskey Csaba, Pap Olivér, Lehoczki Levente, Oláh Noel, Dobos Zsombor, Bari Alex, Katonka Milos, Pogány Károly.

 Péntek József értékelése az edzőmeccsről:

„Kemenes Gyuri bácsi invitálásra Dabason a helyi klub sportcsarnokában edzőmérkőzésen szerepeltünk. Visszatértek betegeink, akik jó játékkal rukkoltak elő. Horváth magabiztosan védett a kapuban, Bari gólveszélyesen játszott, míg Géró ontotta a gólokat. Örülök, hogy Dobos, Katonka, Pogány és Oláh is egyre több mérkőzés rutinra tesznek szert. Mezőnyfölényben szerepeltünk, gyakorolni tudtuk a letámadásokat, pontrúgásokat, kapura lövéseket, de azért a mi térfelünkön is pattogott a labda. 60 perc játékidő alatt több mint 10 gól esett és talán két szabálytalanság volt összesen.”

Csapat tagjai: Horváth Zsolt, Fülei Antal, Vizeli András, Miskey Csaba, Géró Valentin, Oláh Noel, Dobos Zsombor, Bari Alex, Katonka Milos, Pogány Károly.

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu