Fantasztikus játékkal nyerte a szomszédvári derbijét U19-es csapatunk

A Cegléddel találkoztak a srácok

A regionális Kiemelt bajnokság keleti-csoportjában Ozsváth Ferenc tanítványai a Cegléddel mérkőztek meg. A két csapat a felkészülés során is összemérte erejét, akkor a Cegléd örülhetett, most azonban a mieink esélyt sem adtak ellenfelünknek. Az első félidő elején megszereztük a vezetést, majd a játékrész utolsó perceiben még kétszer eredményesek voltunk. A háromgólos vezetésre a fordulást követően rá tudtunk tenni még egy lapáttal, pontosabban kettővel; a végeredmény 5–0 lett.

Csapatunk számára nagyszerűen indult az idény, három forduló után még veretlen. Folytatás szeptember 21-én Gödöllőn.  

Ozsváth Ferenc vezetőedző értékelése: – Hétvégén a ceglédiek ellen játszottunk, akiktől a felkészülés alatt vereséget szenvedtünk. Ennek megfelelően nagy ambícióval kezdtük a meccset és Ozsváth, valamint Marton révén látványos kapásgólokat lőttünk, majd egy szélen vezetett támadást is sikeresen fejeztünk be. Ez a félidő intenzitásában és színvonalában minden igényt kielégített! A második játékrészben is fölényben játszottunk, ami két gólban is megnyilvánult. Edzőként főleg a játék minőségében mutatott fejlődésnek örülök leginkább!

Mercedes KLC – Ceglédi VSE 5–0 (3–0)

MLSZ Regionális U19 Kiemelt Kelet 3. forduló
Kecskemét
2024. szeptember 14.

A KLC összeállítása: Piszmán – Bujdosó (Kis 71.), Molnár (Csikós 80.), Doktor (Diószegi 71.), Kecskeméti, Nagy G. (Terbe 71.), Ozsváth (Asztalos 61.), Zábrádi (Zoboki 61.), Nagy D. (Kovács 80.), Marton, Losonczi.

Gólszerzők: Ozsváth Ádám Ferenc (5.), Marton Milán (37.), Nagy Gábor (44., 57.), Kovács Dávid (86.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu