Felkészülési tornát nyert az U17

Veretlenül lettek aranyérmesek

Az Ulvicki Mihály Emléktornán vett részt U17-es csapatunk. Szászbereken már harmadik alkalommal emlékeznek meg a tragikus hirtelenséggel elhunyt labdarúgóról emléktorna formájában. Ulvicki Mihály 2020-ban, 34 évesen hunyt el. Az egykori középpályás tagja volt 2014-ben az NB II-es bajnokságot megnyerő Nyíregyházának, de játszott Szegeden, Szolnokon és Jászapátin is.

Az emelkedett hangulatban, kiváló körülmények között megrendezett teremtornán csapatunk öt mérkőzést játszott, ebből négyet megnyert és egy döntetlent ért el. Mindez első helyezést ért!

Pap Szabolcs vezetőedző értékelése: – A felkészülés részeként vettünk részt az Ulvicki Mihály Emléktornán, ahol kitűnő szervezés mellett jó hangulatban tudtunk színvonalas mérkőzéseket játszani. Négy győzelemmel és egy döntetlennel, veretlenül sikerült megnyerni a tornát. A mindent elődöntő mérkőzésen a Szolnoki csapatot sikerült legyőzni 2–1-re. A torna nagyon jól szolgálta a csapat felkészülését a tavaszi szezonra!

Eredmények:

KLC – Tiszakécske 2–2

KLC – Szent István SE 3–1

KLC – Jászberény SE 3–0

KLC – Szolnok 2–1

KLC – Pilis 4–0

A tornán különdíjat kapott Doktor Ádám, aki gólkirály lett, míg a legjobb játékos címet szintén kecskeméti kapta Nagy Gábor személyében!

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu