Gólzáporos meccseket játszottak

Eredmények. 

OMTK-ULE–MKLC  4–4 (2–3)

KLC: Farkas – Palincsár, Dóka, Barna, Jakab – Makai, Kiss – Kapás, Fogl, Szabó Á. – Rácz.  

Csere: Varga, Pongó, Szabó R., Tősi

Gólszerző: Rácz: 2, Kiss Pál, Dóka

Márton Pál (U15): – Nagyon nagy vissza vágási szándékkal, léptünk pályára. Célunk az volt, hogy az itthoni mérkőzésen elszenvedett csúfos vereséget kompenzáljuk. A csapat ilyen szellemben is kezdte a mérkőzést. Nagyon fegyelmezetten védtük le a területeket, majd több veszélyes kontrát vezetünk, már csak a gólunk megszerzésének ideje volt kérdéses. Azonban egy váratlan átlövéssel, a hazaiak szerezték meg a vezetést, amely a játék képe alapján nagyon meglepő volt. Tovább fokoztuk a nyomást, sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, most már egészpályás letámadás után. Az egyenlítő gólunk mégsem akart megszületni, sőt ellenfelünk egy távolabbi lövéssel tovább növelte előnyét. A csapatunk, még nagyobb erőket mozgósított, az Orosháza nem tudott kijönni saját térfeléről ebben a szakaszban. Ennek a nyomásnak meglett a végeredménye, hiszen a játékrész végén 4 perc alatt 3 gólt szerezve, megfordítottuk az eredményt. A második félidőben ellenfelünk nagyon feljavult, szép támadásokat, vezetve védekezésre kényszerített bennünket. Támadásaink a mérkőzés e szakaszában szórványosak voltak, igaz mind veszélyes. Mindkét csapat nagyot küzdött, megvoltak a gólváltások is, amelyből úgy gondoltuk mi jövünk ki jól, hiszen a mérkőzés végéhez közeledve mi vezettünk. Sajnos azonban a hazaiak az utolsó percekben ki tudtak egyenlíteni. A döntetlen mindenképp igazságos eredmény.

U19: Mercedes-KLC – Hódmezővásárhely 11-0 (2-0)

KLC: Szabó Zs - Huszka, Schneider, Kele - Banó, Krisztián, Ludvigh, Geiger, Domokos, Szabó D, Koncz.

Gól: Ludvigh 5, Szabó B. 2, Szabó D., Domokos, Koncz, Geiger.

Pap Szabolcs: – Az eddigi mérkőzések alapján a "kötelező" 3 pont begyűjtésére készültünk, sajnos az első 30 perben nem találtuk a mérkőzés ritmusát, sok oldalpasszal lassítottuk a játékot, amivel megkönnyítettük a betömörülő ellenfelünk dolgát. A félidő második felére már egyértelműen uraltuk a játékot és sikerült is gólokat szerezni, ami egy kicsit megnyugtatta a csapatot. A második félidőre már ráéreztünk a játék ritmusára és tetszés szerint alakítottuk ki a helyzeteket, úgy gondolom ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk.

U17: Mercedes-KLC – REAC 1-2 (1-1)

KLC: Nagy – Bedics, Fleig, Kurucz, Tóth, Zoboki K., Kecskeméti Zs., Bujdosó, Kecskeméti Z., Zoboki D., Vári.

Csere: Nádudvari, Zábrádi, Ozsváth, Csizmadia.

Ozsváth Ferenc: – Az első félidőben egy szép egyéni teljesítményt követően a vendégeink vezetést szereztek ,melyet egy szöglet után egalizáltunk.A második félidőben mezőnyfölényben játszottunk,de a győztes találatot nem sikerült bevinni,sőt az ellenfél egy nagy egyéni hiba után gólt szerzett és ezzel megnyerte a meccset.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu