Gyengébb játékkal is nyert az U14, U17-es döntetlen

Folytatódtak az országos bajnokságok.

Országos bajnokságban szereplő csapataink folytatták szereplésüket, az U17-es együttes a Tiszakécskével, az U14 a Gyulával találkozott.

U17: Mercedes-KLC – Tiszakécske 0-0

Jegyzőkönyv

Pap Szabolcs: Jól álltunk bele a mérkőzésbe, az első negyedórában domináltunk, sok labdát szereztünk a középpályán, de ezután számomra érthetetlen módon visszaesett a játékunk, hagytuk kezdeményezni a Tiszakécskét. Pontatlanok, körülményesek voltunk támadásban és a kapu előtti szituációknál, a védekezés része rendben volt, de a támadóharmadban rendre rossz megoldást választottunk. A második félidőt a kiállítás alapvetően befolyásolta, ezután átengedtük a területet a Kécskének, próbáltunk kontrákból veszélyeztetni. Úgy gondolom, hogy mindkét csapat megnyerhette volna a meccset, nekünk is, nekik is voltak lehetőségeink, de többszöri visszanézés után is azt mondom, hogy a 89. percben egy jogos 11-est nem kaptunk meg, amivel meg is nyerhettük volna a megyei rangadót. Összességében sajnos azt kell mondanom, hogy a megszokottnál tompábbak voltunk. Érzésem szerint ha hozzuk azt amit tudunk, akkor nem egy hanem három ponttal lettünk volna gazdagabbak.

U14: Gyula – Mercedes-KLC 0-1

Jegyzőkönyv

Bende Csaba: Az idény leggyengébb játékát nyújtottuk, nem mertünk játszani, nagyon pontatlanok voltunk. Az ellenfelünk kemény játéka sem ízlett, a párharcokat rendre elveszítettük. A győzelmünk egyrészt Doktor Ádám nagyszerű szabadrúgásának köszönhető, illetve annak, hogy a második félidőben 10 emberrel is meg tudtuk őrizni az előny.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu