Győzelemmel zárta az alapszakaszt U14-es fiú csapatunk

Megérdemelt a siker!

Az U14-es fiaink pénteken Gyulán vendégszerepeltek, ahol a Grosics Akadémiával csaptak össze. A találkozón végig érezhető volt a mieink fölénye, és ez megérdemelt, 3–0-s sikert eredményezett. Az alapszakasz végén, 10 forduló után csapatunk négy győzelmet, egy döntetlent és öt vereséget számlál. Az öt vereség egyébként az első öt fordulóban jött össze, október eleje óta azonban nem talált legyőzőre Körmöczi Dominik legénysége, emiatt nagy dicséret illeti a srácokat!

Körmöczi Dominik vezetőedző értékelése: – Az alapszakasz utolsó mérkőzésén Gyulára utaztunk, ahol a gyerekek a centerpályán tudtak játszani. A meccset kezdeményező stílusban kezdtük, letámadásunk jól működött sok labdát szereztünk a támadó harmadban amiből elvétve kerültünk csak helyzetbe, ezt az ellenfél jó visszatámadása és a pontatlan passzaink okozták. A héten gyakorolt szögletvariáció góllá érett, amiért nagy gratuláció illeti a csapatot! A szezon elején nem mertünk fejelni, mára már tudatosan és bátran támadjuk a beadásainkat. A mérkőzést végig irányítottuk, jól használtuk ki az ellenfél mögött adódó nagy területet, amiből a másik két gólunk esett. A beadások után jól érkeztünk és az ellenfelet hibára kényszerítve szereztünk még kettő gólt. Papp Levente U13-as játékosunk velünk edz már egy hónapja, és az edzésmunkájának köszönhetően bemutatkozhatott csapatunkban, ahol jó teljesítményt nyújtott, helyzetig is eljutott. Gratulálok neki és az egész csapatnak a győzelemhez, és a mutatott hozzáálláshoz!

Grosics Akadémia FK – Mercedes KLC 0–3 (0–1)

MLSZ Regionális Alap U14 Délkelet 11. forduló
Gyula, Grosics Akadémia
2023. november 10., péntek, 14:00

A KLC összeállítása: Marton – Bennani-Ziatni (Varga 66.), Antal, Kovács A., Rádi (Kácsor 34.), Vostyár (Czúth 71.), Keresztesi, Meggyesi (Sinkó 71.), Gáspár (Papp 66.), Szeleczki, Kovács B.

Gólszerzők: Szeleczki Zalán (13.), Gyepes Balázs (54. – öngól), Bennani-Ziatni Amine (65.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu