Hamar hátrányba kerültek, de fordítottak és győztek idegenben az U14-es fiúk

Csapatunk pénteken zsinórban a harmadik sikerét aratta

Hódmezővásárhelyen lépett pályára pénteken az U14-es fiú csapatunk a regionális bajnokság 8. fordulójában. A srácok öt vereséggel kezdték a szezont, ám ezután győztek a Makó és a Mórahalom ellen, míg tegnap a nagy küzdeni akarásuknak köszönhetően a Hódmezővásárhelyt is felülmúlták!   

Körmöczi Dominik vezetőedző értékelése: – A szezon legrosszabb első félidejét kezdték ma a fiúk. Nem vállaltuk fel a játékot, egymásra vártunk, labda nélkül keveset mozogtunk és a párharcainkba félve mentünk bele, ennek köszönhetően ellenfelünk sok labdát szerzett a térfelünkön, és egy ilyen helyzet után megérdemelten szerezték meg a vezetést. A 35.percig hasonló ritmusban folyt a játék, elvétve tudtuk megtartani a labdát, az ellenfél irányította a mérkőzést. A félidőben labdarúgásról nem esett szó. Mindenkit meghallgatva jutottunk arra a gyerekekkel, hogy ennél sokkal több kell. Saját magukat, a társaikat és a csapatot is jobban tisztelni kell, ha pályára lépünk, mert ennél több van bennük. A második félidőben a játék minősége nem javult, de az akarati tényezőkkel már nem volt gond. Együtt kezdtük letámadásainkat, aminek köszönhetően jó helyeken tudtunk labdát szerezni. Első gólunkat szögletből szereztük, a másodikat pedig egy presszingnek köszönhetően az ellenfél juttatta saját kapujába. A mérkőzés tanulsága, hogy küzdeni akarással olykor rossz játékkal is lehet győzelmet szerezni. Korábban előfordult, hogy jó játékkal kaptunk ki, ma ennek ellenkezője történt meg. Gratulálok ellenfelünknek, mert jó szellemben, sportszerűen játszanak. Saját csapatunkból Keresztesi Istvánt és Marton Marcellt emelem ki, mert végig agilisan és alázatosan játszottak. Szabó Vince debütált a kapunkban, és jó teljesítményt nyújtott.

Hódmezővásárhelyi FC – Mercedes KLC 1–2 (1–1)

MLSZ Regionális Alap U14 Délkelet 9. forduló
Hódmezővásárhely, Hódmezővásárhelyi Városi Stadion
2023. október 27.

A KLC összeállítása: Marton (Szabó V. 70.), Frankó, Antal, Kovács A., Vostyár (Kovács B. 41.), Keresztesi, Meggyesi, Kácsor, Szeleczki, Bennani-Ziatni (Varga 59.), Rádi.

Gólszerzők: Geletóczki Máté (3.), ill. Meggyesi Máté (37.), Hős Imre (56. – öngól)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu