Három csapatunk is fontos meccseket nyert meg

Győzelmek.

A Mercedes-KLC három korosztályos csapata, az U19, az U17 és az U16 is megnyerte hétvégi bajnoki meccsét.

U19: Mercedes-KLC – Törökszentmiklós 3-0 (2-0)

KLC: Telek – Vajda, Varga S., Fekete A, Oberna, Tóth A., Kovács K., Urbán, Varga G., Anka (Szabó B. 71.), Szatmári M.

Csere: Szatmári D., Kis, Rózsa, Krisztián, Szabó B.

Gól: Varga G. 2, Tóth A.

Ozsváth Ferenc: Remek mérkőzést játszottunk egy agresszív, egy-két egyéniséggel rendelkező csapat ellen. Több letámadással indított akciót sikerült vezetni, melyekből gól is született. A labdabirtoklásra épülő játékunkkal kétgólos előnyre tettünk szert a félidőig. A második félidő első öt percét kivéve kézben tartottuk a mérkőzés irányítását, és nagyon érett játékkal gyűjtöttünk újabb három pontot.

U17: Mercedes-KLC – Monor 1-0 (0-0)

KLC: Szabó Zs. - Mag, Schneider, Huszka, Bujdosó - Szabó D., Ludvigh, Domokos, Kele - Geiger, László.

Csere: Banó, Koncz, Horvát.

Gól: László (66.)

Kiállítva: Mag (32.)

Pap Szabolcs: Ez volt az a meccs, amihez nem kellett külön motiváció, az őszi mérkőzés és a külső körülmények miatt minden játékost fűtött a visszavágás. Készültünk a Monorból, tudtuk, hogy agresszív, már-már durva focit játszanak. A mérkőzés első 15 percében sok érdemleges nem történt, komolyabb helyzet nem alakult ki a kapuk előtt. Ezután két ziccert is sikerült kialakítani, de sajnos mindkettőt ki is hagytuk, majd a 32. percben egy jogos kiállítás után 10 főre fogyatkoztunk. Zárójelben jegyzem meg, hogy a monori csapatnak 3-4 hasonló belépője volt a mérkőzés folyamán, amiért akár lapot sem kaptak. A félidő végéig próbáltuk rendezni a sorokat, stabilizálni a védekezést. A második félidőre úgy jöttünk ki, hogy bíztunk benne, hogy lesz még 1-2 helyzetünk kontrából, és sikerül gólt szerezni. Az emberelőnyben lévő monoriak próbáltak támadni, de csak kósza beívelésekre futotta tőlük, komolyabb helyzetet nem tudtak kialakítani emberelőnyben sem. A félidő közepén sikerült megszerezni egy szép támadás végén a vezetést jelentő gólt, ami a győztes gól is lett egyben. Ezután ellenfelünk mindent megtett az egyenlítésért, de ziccerig, komolyabb helyzetig már nem jutottak el.

U16: Mercedes-KLC – DEAC 3-2 (1-2)

KLC: Nagy G. – Kurucz, Fleigl, Selmeci, Kecskeméti, Horváth L., Ozsváth, Huszárik, Zoboki D., Kovács, Zoboki K.

Csere: Bujdosó, Nagy G., Faragó, Malik, Jakab.

Gól: Fleig, Nagy G., Kovács M.

Márton Pál: Ellenfelünktől az ősz folyamán súlyos vereséget szenvedtünk, a visszavágás lehetősége a szokásosnál is nagyobb motivációt jelentett a csapat számára. Nagyon fegyelmezetten védekezett a csapat, majd kontrákból veszélyeztettük ellenfelünk kapuját, ami mérkőzés elején eredményre is vezetett. A korai gól sajnos nem nyugtatott meg bennünket, elkezdtünk védekezésben és támadásban is rossz döntéseket hozni, aminek következményeként, hátrányba kerültünk. Mindemellett, engedtük, hogy a DEAC mentálisan kizökkentsen bennünket, és mindennel foglalkoztunk, csak a játékkal nem. A hibáinkat a szünetben minden területen sikerült megoldanunk. A cserék nagyon jól szálltak be a játékba, így egészpályás letámadást tudtunk alkalmazni. Sikerült egy látványos, minden szempontból kiemelkedő második félidőt produkálnia a csapatnak. Ez természetesen meg is hozta az eredményt, és meg tudtuk szerezni a három pontot! A csapat újra minden dicséretet megérdemel, amiért a második negyvenöt percben minden területen átlag felettit nyújtott.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu