Jól szerepelt az U19 és az U15

Egy siker, egy vereség szegedi csapatok ellen.

Korosztályos csapataink folytatták bajnoki szereplésüket, az U15 Hódmezővásárhelyen nyert, míg az U19 vegyes eredményeket ért el szegedi ellenfelei ellen.

U15: Hódmezővásárhelyi FC – Mercedes-KLC 1-11 (0-4)

KLC: Német – Jakab, Dóka, Barna, Kiss, - Makai, Kapás, - Pongó, Fogl, Szabó Á. - Rácz

Csere: Varga, Szabó R.

Gólszerző: Rácz 4, Fogl 2, Kiss, Makai, Kapás, Szabó Á., Varga

Márton Pál: A tabellán közvetlenül előttünk álló csapathoz látogattunk, célunk csak az lehetett, hogy olyan eredményt érjünk el, amellyel megelőzhetjük őket. A csapat így is kezdte a mérkőzést, nagyon fegyelmezetten letámadta a hazaiakat, az így kikényszerített hibákból folyamatosan adódtak a gólszerzési lehetőségeink. A gólhelyzetek kihasználása eleinte nem sikerültek, túl görcsösen akartuk a gólt. Az első találat megszületése után viszont felszabadultan és meglepően kreatívan futballozott a csapat. A második félidőben már mentálisan és fizikálisan is felőröltük ellenfelünket, sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, így a győzelem elérése mellett csak az a kérdés maradt, hogy azt hány rúgott góllal tesszük is meg. Gratulálok mindenkinek!

U19: DAFC – Mercedes-KLC 0-2 (0-1)

KLC: Szabó Zs - Török, Huszka, Schneider - Szabó D - Mag, Krisztián, Geiger, Banó, Bujdosó, Ludvigh

Csere: Koncz Varga

Gól: Török, Krisztián

Pap Szabolcs: Az elmaradt meccsen A DAFC Szeged csapatához látogattunk. A második ellen egy szervezett védekezésből indított kontrajátékra készültünk, amit sikerült megvalósítani. Hiába ellenfelünk többet a labdát, helyzeteket nem nagyon tudott kialakítani, nekünk pedig egy kapushiba után sikerült vezetést szerezni. A második félidőben is masszívan és pontosan védekeztünk, kontrákból akár további két-három gólt szerezhettünk volna. Megérdemelt győzelmet arattunk egy kicsit tompán játszó ellenféllel szemben, ezzel sikerült egy kicsit helyre tenni a csapat önbizalmát a SZEOL elleni vereség után-

U19: Grosics Akadéma – Mercedes-KLC 2-1 (1-1)

KLC: Szabó Zs - Török, Kecskeméti, Schneider - Szabó D, Mag, Krisztián, Ludvigh, Geiger, Bujdosó, Banó.

Csere: Koncz

Gólszerzőnk: Török

Pap Szabolcs: Egy szervezett csapathoz látogattunk, akik meg is próbálták az akaratukat ránk kényszeríteni, de érdemi helyzetet nem tudtak kialakítani a mérkőzés elején. Sajnos a félidő közepén egy egyéni hibából gólt ajándékoztunk a hazai csapatnak, de ezután támadásban sikerült aktívabbnak lenni és egymás után elvégzett negyedik szögletből egyenlíteni. A második félidőben látszott, hogy aki gólt tud szerezni, az megnyeri a mérkőzést. Sajnos mi kihagytuk a meccslabdát, ellenfelünk pedig egy potya ízű góllal megszerezte a győzelmet. Az kell mondjam, hogy három, de minimum egy pontot hagytunk Gyulán, amire rászolgáltunk volna.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu