Kétgólos vereséget kétgólos győzelemmel javított ki az U17-es csapatunk

Izgalmas mérkőzéseken vannak túl az U17-esek

Március 23-án idegenben a BVSC-Zugló otthonában lépett pályára U17-es csapatunk a kiemelt bajnokságban, majd egy héttel később hazai környezetben a Dunakanyar Sportegyesület volt az ellenfelünk itthon. A BVSC ellen sajnos nem jött össze a siker, 2-0-ra alulmaradtunk, ám a Dunakanyart 3-1-re legyőztük. A mieink jelenleg az előkelő 5. helyen állnak a tabellán.

Pap Szabolcs vezetőedző értékelése a BVSC elleni meccs után: – Egy jó formában lévő BVSC-hez utaztunk a győzelem reményében. Az első félidőben tompán, eredménytelenül játszottunk, kevés említésre méltó dolog történt a pályán. A második játékrészben felpörögtek az események, de sajnos ez volt az a mérkőzés, ahol semmi sem sikerült: gólvonalon végig guruló labda, kimaradt ziccerek, üres kapura két méterről kihagyott helyzet... Sajnos – ahogy az lenni szokott – egy eladott labda után ellenfelünk végigvitt egy támadást, amiből megszerezték a vezetést. Ezután próbáltunk támadni, helyzeteket kialakítani, de ezen a napon nem volt elég éles a társaság, míg ellenfelünk a hosszabbításban újabb gólt szerzett és lezárta a mérkőzést. Gratulálok a BVSC-nek, amely szervezett és eredményes játékot játszott! Nekünk sajnos ma semmi sem sikerült.

BVSC-Zugló – Mercedes KLC 2–0 (0–0)

A KLC összeállítása: Bogdán – Kothencz, Csikós, Molnár, Barna (Kis 83.) – Ozsváth, Losonci, Doktor – Diószegi (Nagy G. 58.), Nagy D. (Marton 58.), Zábrádi (Asztalos 68.)

Március 30-án javított csapatunk, és idehaza két vállra fektette a Dunakanyart.

Pap Szabolcs vezetőedző értékelése: – A BVSC elleni vereség után úgy készültünk, hogy a hétvégi meccset mindenképp meg kell nyerni. Sajnos a mérkőzés elején az öltözőben maradtunk, így ellenfelünk több helyzetet is ki tudott dolgozni, de a kitűnő napot kifogó Bogdán Zalán hárította ezeket. A 10. perctől átvettük a mérkőzés irányítását és átlövésekkel, szögletekkel veszélyeztettük a vendégek kapuját. Ezekből sikerült is két gólt szerezni, de a félidő végén egy szép egyéni alakítás végén sajnos 2–1-re módosult az állás. A második felvonásban a Dunakanyar mindent megtett az egyenlítésért, de több gólt már nem tudtak szerezni, nekünk pedig a harmadik gólunkkal sikerült lezárni a meccset. Örülünk a győzelemnek, még ha kicsit "izzadságszagú” is lett. Készülünk az Eger elleni rangadóra!

Mercedes KLC – Dunakanyar Sportegyesület 3–1 (2–1)

A KLC összeállítása: Bogdán – Molnár (Marton 80.), Kis (Tóthalmi 67.), Barna, Csikós - Losonci, Ozsváth, Zoboki - Doktor, Zábrádi, Nagy D. (Diószegi 64.)

A KLC gólszerzői: Molnár Roland, Zoboki Krisztián Spencer, Marton Milán.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu