Körzet Központ válogatottak csaptak össze

Színvonalas torna volt.

A szezon zárásaként került sor a Körzet Központ válogatottak közötti tornára, amit az őszhöz hasonlóan ismét a KTE LA Tehetségközpont rendezett meg.

Az öt résztvevő a Kiskőrösi LC, a LUA Baja, a Szilády RFC, a KTE LA és egyesületünk volt.

Nagy Tamás értékelése: – Az őszhöz hasonlóan ismét egy színvonalas torna jött létre, ahol körmérkőzés keretében mindenki játszott mindenkivel. A 2x10 perces összecsapások lehetőséget biztosítottak arra, hogy a tehetségközpont lássa, hogy a körzetükben lévő csapatoknál milyen képzettségű játékosok futballoznak. A mi körzetünk válogatottja ezen a tornán is minőségi játékot mutatott be, főleg a védekező harmadban, ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy összesen 3 gólt kaptunk a 4 mérkőzés alatt. Sajnálatos módon ezzel párhuzamosan a támadás befejezéseink hatékonysága még fejlesztendő, mert csak 5 gólt sikerült szerezni, pedig a helyzeteinket látva ez a szám lehetett volna magasabb is. A játékosoktól kombinatív, lapos passzos játékot kértük a torna előtt, és azt, hogy próbálják meg betartani a klubunkra jellemző alapelveket, mint például támadásban a mélységi játékot, illetve területnyitást szélességben és mélységben, védekezésben pedig a terület szűkítését. Ezeket a kéréseket nagyrészt teljesítették, ezért a játékosokat dicséret illeti meg.

Kecskeméti LC körzet központ válogatott tagjai: Méhes Lajos, Németh Kolos, Komlósi Lőrinc, Komlósi Sebestyén, Horváth Szilárd, Csikai Vendel, Hagyó Levente, Papp Levente, Fülöp Ákos, Téti Zsombor.

Eredményeink és gólszerzőink:

KLC - Szilády RFC 1-1 (Hagyó Levente)
KLC - KTE LA 2-0 (Papp Levente, Hagyó Levente)

KLC - LUA Baja 1-2 (Hagyó Levente)

KLC - Kiskőrös LC 1-0 (Csikai Vendel)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu