Megint Kecskeméten Bozsikoztak a picik

Az U8 és az U7.

Péntek József és Kovács András csapatai Bozsik Fesztiválon vettek részt, ezt követően számoltak be élményeikről, tapasztalataikról.

Péntek József (U8):

"Vasárnap folytatódott a Bozsik Fesztivál, amelyre a hajnali esős időjárás sajnos megfelezte létszámunkat, de a bátrak örömmel jöttek focizni. Véleményem szerint az ennél rosszabb időre a szülőknek is fel kell készülniük a jövőben. Csapatunk tagjai kicsit hullámzó teljesítményt nyújtottak, a jó teljesítményeket kiemeljük, a fejlődő játékosokat továbbra is bátorítani, erősíteni szükséges."

Kovács András (U7):

„Szeptemberben több új játékos palánta, többek között Kiss Máté, Aradi Zsombor, Mészáros Domos, Csertő Olivér, Bertai Mór csatlakozott az egyesülethez, és az edzéseken megszokott 10-12 fő hirtelen 15-18-ra emelkedett. Szerencsére a gyerekek nagy örömére Karakas Feri bácsi - amikor csak tehette - besegített az edzések lebonyolításában. A hónap végén fiatal edző kollégánk, Szalai Krisztofer csatlakozott a szakmai munkába, és azóta az edzéseken teljesen kezdő picik, illetve az idősebb játékosokkal külön foglalkozunk. Vasárnap az U7-es csapatunk a Bozsik Fesztivál őszi második fordulóján vett részt a Széktói stadionban. A reggeli esős idő ellenére majdnem minden játékosunk eljött a rendezvényre. Nagyon sok szép cselt, párharcot, passzt, és természetesen gólt láthattak a nézők. A két fordulót összegezve kiemelkedő volt Liptai Áron, Liptai Olivér, Galambos Gergő, Fazekas Attila teljesítménye. Mellettük a többiek sem tétlenkedtek, Baranyi Péter, Ben Rached Rayen mindkét fordulóban végig ügyesen mozogtak. Az ősz folyamán még két forduló lesz a Bozsik-programban, ezeken célunk minél nagyobb létszámmal részt venni, jó kedvvel focizni.”

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu