Megnyerte csoportját az U15

Nagy Lajos fiai a Bácsalmás elleni sikerrel koronázták meg tavaszi teljesítményüket

Befejezte az idei szezont a KLC U15-ös csapata is. A kecskemétiek az utolsó fordulóban az utolsó előtti Bácsalmás ellen léptek pályára hazai pályán. A találkozót végül a papírformának megfelelően a KLC nyerte, ezzel csoportelső lett a regionális bajnokság dél-keleti szekciójának alsóházában.  

Nagy Lajos vezetőedző értékelése: – Örülünk a biztos győzelmünknek! Fontos volt, hogy ma nyernünk, mert ezzel tettük biztossá az első helyezésünket. Minden tekintetben jobbak voltunk, mint az ellenfelünk. Ezzel a sikerrel öt pontos előnnyel lettünk a tavaszi bajnokságban csoportelsők. A legtöbb gólt mi lőttük, és a legkevesebbet is mi kaptuk, illetve a legtöbb győzelmet is magunkénak mondhatjuk. Egész tavasz folyamán nagy létszámban, és kiválóan játszottak a játékosaim. Végső győzelmünk kulcsa a remek hozzáállás és taktikai fegyelmünk. Köszönöm minden játékos egészéves kiváló hozzáállását!

KLC – Bácsalmás 3–0 (1–0)

Regionális U15, dél-kelet, 14. forduló
Kecskemét, Széktói Stadion
2023. május 27., szombat, 10:00

A KLC összeállítása: Német (Berényi 72.) – Dóka, Palincsár, Makai (Tősi 52.), Kelemen (Kapás 41.), Rácz, Kovács M., Pongó, Farkas, Jakab, Fogl (Andrási 52.).  

Gólszerzők: Rác Kristóf (9.), Jakab Gergely (47.), Farkas Kornél (72.) 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu