Megszerezte első győzelmét a rájátszásban az U12-es fiú gárda

Idegenben, fegyelmezett játékkal

A Nagykáta otthonában lépett pályára U12-es csapatunk a regionális bajnokság Közép-csoport alsóházának második fordulójában. A mieink az első körben az Iváncsa ellen játszottak szoros meccset, és maradtak alul 3–2-re, míg a Nagykáta Dabason kapott ki 6–2-re. Az első győzelem a mi csapatunkat illette meg, ugyanis a két csapat szombati találkozóján 2–0-ra nyertünk!

Kovács András vezetőedző értékelése: – Úgy érkeztünk Nagykátára, hogy ha mindenki fegyelmezetten és koncentráltan tud stabil teljesítményt nyújtani, akkor lehet győzelmi esélyünk. Jól kezdtük a mérkőzést, többször sikerült az ellenfél térfelén labdát szereznünk, és abból támadást vezetnünk. Tatár Barnabás lövéséből – kapushibának is köszönhetően – megszereztük a vezetést. Összjátékunk pontosabb volt, mint múlt héten. Többen az átlagosnál jobban játszottak. A játék nagy részében nekünk sikerült több helyzetet kialakítani, de sajnos azok rendre kimaradtak. Ilyenkor szokott az ellenfél gólt szerezni. A Nagykáta előtt a mérkőzés utolsó részében meg is volt a lehetőség az egyenlítésre, viszont kapusunk Kovács László bravúros védéssel megakadályozta. Ebből további energiákat tudtunk nyerni, és Keresztesi Zoltán egyéni akciójából megszerezni a második, mindent eldöntő gólunkat. Gratulálok az egész csapatnak!

Nagykáta SE – Mercedes-Kecskeméti LC 0–2 (0–1)

MLSZ regionális u12 alap Közép A csoport, alsóház 2. forduló
Nagykáta, Városi Sporttelep
2024. március 23.

A KLC összeállítása: Kovács László Krisztofer – Solymosi Noel Levente, Olajos Máté, Fazekas Benedek, Tatár Barnabás, Kovács Krisztián, Keresztesi Zoltán, Bernard Máté. Cséplő Zétény. Csere: Kelemen Kristóf, Bence Kornél, Olajos Bence, Lévai Máté József.

Gólszerzők: Tatár Barnabás (4.), Keresztesi Zoltán (78.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu