Negyedik helyen telel az U8

Zárás a Kölyökligában.

Az utolsó őszi Kölyökliga fordulóban az UTE Labdarugó Akadémia és a VS Dunakeszi voltak ellenfeleink ezúttal. Csapatunk végül a negyedik helyen telelhet a Kölyökligában.

Kovács András értékelése: - Szerencsére teljes kerettel tudtunk elutazni Budapestre. Az első mérkőzésen az Újpest ellen végig mi voltunk a kezdeményezőbb csapat. Nagyon sok helyzetet dolgoztak ki játékosaink, de sajnos a befejezések pontatlanok voltak. Az Újpest kevés helyzetéből hármat belőtt, ezért a mérkőzésen végig futottunk az eredmény után. A gyerekek küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak, az utolsó percig nem adták fel a meccset, aminek eredménye egy igen értékes döntetlen lett. A listavezető Dunakeszi ellen rögtön az Újpest meccs után kellett játszanunk, érezhető volt, hogy kicsit elfáradtunk, megtört a lendületünk. Igaz, jól kezdtük a mérkőzést, de az első bekapott gól megfogott minket. Helyzetekig ezen a mérkőzésen is sokszor eljutottunk, de a befejezéseknél a szerencse se állt, vagy elhamarkodott döntést választottak játékosaim. A 3-0-ás vereség ellenére mindenkit megdicsértem, mert a gyerekek egytől egyig mindkét meccsen kiadtak magukból mindent. Ellenfeleinket többször beszorítottuk kapujuk elé, többször sikerült szép összjátékot bemutatni, három-négy sikeres passzig eljutni. A tavaszi fordulókig gyakoroljuk továbbra is a rövid passzos támadó játékunkat, valamint javítanunk kell a befejezéseket és védekezésünket.

Játékosok:

Bács Botond, Ben Rached Rayen, Fazekas Hunor, Galambos Gergő, Liptai Áron, Liptai Olivér, Meddeb Adel, Szivák Richárd, Schóber Zalán.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu