Rutint szereztek a fiatalok a Bozsik-programon

Két korosztály is pályára lépett.

A Mercedes-KLC U8 és U9 hétvégén Bozsik-programon vett részt, ahol jó mérkőzéseken fejlődhettek a gyerekek.

Szalai Krisztofer (U8): A szervezés miatt ezúttal most egy csapattal vettünk részt a tornán, négy meccsből háromszor is idősebbek ellen léptünk pályára. Próbáltuk felvenni a harcot a nagyobb, gyorsabb, erősebb játékosokkal, de ez sokszor nem sikerült. Sok párharcot vesztettünk, de ezért most nem róhatom meg a fiúkat. Ami viszont bosszantott, az a pontatlanság az első labdaérintéseknél, gyorsan az ellenfélhez került tőlünk a labda. A KTE U9 elleni mérkőzést leszámítva voltak pozitív jelek, ellenféltől függetlenül a saját játékunkat igyekeztük játszani sok rövid passzal, labdavesztés után letámadással. A velünk azonos korosztályban szereplő UFC ellen szép gólokkal nyertünk.

Játékosok: Ujj Dániel, Csertő Olivér, Pintye Gergő, Csernus Dávid, Kácsor Matthias

 

Kovács András (U9): A harmadik őszi Bozsik fesztiválon U9-es csoportunkból az új szabályoknak megfelelően sajnos csak 10 játékos nevezésére volt lehetőségem. Két hasonló erősségű csapatot tudtam így is felküldeni a pályára. A borongós, álmosító idő ellenére a gyerekek frissen mozogtak, végig játszotta mindenki a mérkőzéseket.  Nagyon sokan kiemelkedő teljesítmény produkáltak, több gólt is szereztek, kiváló csapatmunkát végeztek, emiatt volt kellemes és egyben nehéz dolgom a fesztivál végén kiválasztani a két oklevélben részesülő játékost. Ezúttal Balog Ádámot és Nedelkovics Milost. 

Játékosok: Balog Ádám, Domokos Botond, Korcsog Gábor, Lesku Márió, Meddeb Adel, Nedelkovics Milos, Okoro Kamsiyochi, Rigó Róbert, Schóber Zalán, Virág Richárd,   

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu