U12: Győzelemmel felérő döntetlen a Soroksár ellen

A mieink a 8-ból 8 meccset megnyerő csapat ellen értek el értékes döntetlent

Az eddig hibátlan mérleggel rendelkező, a bajnokságban a legjobb csapatnak bizonyuló Soroksárral játszott az U12-es együttesünk. A mérkőzésen fantasztikusan játszottak a mieink, és 2-2-es döntetlent értek el hazai pályán. 

Kovács András vezetőedző értékelése: – Az eddig pontvesztesség nélkül álló Soroksár ellen két szélső hátvédünk, az Olajos fivérek sajnálatos betegsége miatt új összeállítású védelemmel kellett felállnunk. A mérkőzést koncentráltan kezdtük, sikerült felvennünk a játék ritmusát a nagyon jó játékosokból álló Soroksár ellen. A csapat hetek óta tartó stabil védekezése ezúttal is működött, betegségek miatt a kezdőben helyet kapó Fazekas Benedek például hátul nem ismert kegyelmet, senkit sem engedett érvényesülni az egész mérkőzés alatt. Olykor gyors kontrákkal levegőhöz jutottunk, az egyik ilyen támadásunkból szépségdíjas gólt ért el Bernárd Máté. A listavezető erre gyorsan válaszolt egy távoli pattogó szerencsés lövéssel. Nem zuhantunk össze, sőt átvettük a játék irányítását. Nyomás eredményeképpen újra megszereztük a vezetést köszönhetően támadónk Kéri Botondnak, aki a kapus hibáját kihasználva közelről talált be a hálóba. A második két negyedben fordult a helyzet, szinte csak a védekezéssel tudtunk foglalkozni. A Soroksár ki is egyenlített. Kapusunk Kovács László bravúrjainak is köszönhetően sikerült egy számunkra győzelemmel felérő döntetlent elérnünk. Nagyon nagy gratuláció jár az egész csapatnak, és köszönjük a lelkes szurkolást a KLC "B középnek"!

KLC – Soroksár 2–2

MLSZ regionális U12 alap közép A csoport 9. forduló
Kecskemét, Neumann János Egyetem, GAMF Kar
2023. november 4.

A KLC összeállítása: Kovács László Krisztofer – Solymosi Noel Levente, Kéri Botond, Fazekas Benedek, Tatár Barnabás, Lévai Máté József, Keresztesi Zoltán, Bernard Máté, Cséplő Zétény. Csere: Tajti László Márk, Kelemen Kristóf, Kucsera Gergely, Szalai Kende.

Gólszerzők: Bernard Máté (10.), Kéri Botond (14.), ill. Kovács Szabolcs Tibor (3.), Székely Dominik Zsolt (13.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu