U13: Győzelem az utolsó hazai bajnokin

Végeredmény: 3–1

Pénteken a Dunaújváros csapatát fogadták U13-as fiaink az őszi szezon utolsó hazai mérkőzésén. A találkozót magabiztos játékkal megnyerték!

Szalai Krisztofer vezetőedző értékelése: – A meccs első tíz percét lassú iramban kezdtük, nem találtuk a ritmust a támadásépítéseink során, a védekezésünk azonban stabil volt. Az első negyed utolsó percében egy szöglet után fejeltünk a hálóba, aminek nagyon örültem, hiszen az elmúlt edzéseken rengeteget gyakoroltuk a rögzített szituációkat. A második és harmadik negyedben nem nagyon alakult ki folyamatos játék egyik oldalon sem, a rossz minőségű talajon többnyire egymás hibájából próbáltak élni a csapatok. Egy ilyen hibánkból egyenlített az ellenfelünk az utolsó negyedben, ám ezután le a kalappal a fiúk előtt, azonnal sebességi fokozatot váltottunk és a Solymosi Dani duplájának köszönhetően lezártuk a mérkőzést. A küzdeni akarással és a mérkőzéshez való hozzáállással elégedett vagyok, talán ennek is köszönhetjük a győzelmünket, viszont a játékképünkön van még mit javítani, nem volt kellő mértékben folyamatos és tudatos a csapatjátékunk, a labdanélküli mozgásokban sokat kell még fejlődnünk. A kontratámadások során többnyire mindenki tudta, hogy mi a szerepe, a pontatlanság hiányzott a befejezéseknél, amikor viszont egyenes támadást választottunk támadási formaként, akkor sajnos több játékos sem tartotta be a szerepkörét a különböző játékfeladatok során, így ezekből a támadásainkból nem tudtunk különösebb veszélyt jelenteni az ellenfelünk kapujára. A három lőtt gólunkkal elégedett vagyok, hiszen kettő közvetlen pontrúgás után született, amit egész héten gyakoroltunk, egy gólt pedig az ellenfél térfelén történő labdavesztés utáni visszatámadásból értünk el. Gratulálok a srácoknak, jövő héten Nagykátán szeretnénk szép játékkal és jó eredménnyel lezárni az őszi szezont!

Mercedes KLC – DPASE 3–1 (1–0)

A KLC összeállítása: Virág Géza – Téti Zsombor, Kovács Martin, Telek Dominik, Vincze Zoltán – Horváth Szilárd, Csikai Vendel, Borsos Hunor – Fülöp Ákos. Csereként a pályára lépett: Tari Tivadar, Nagy Benett, Solymosi Dániel, Polgár Levente, Hagyó Levente.

Gólszerzők: Telek Dominik, Solymosi Dániel (2)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu