Fantasztikus győzelmet aratott az éllovas otthonában női futsal csapatunk!

Hátrányból fordítva nyertünk

A női futsal NB II. Nyugati-csoportjának 10. fordulójában az 5. helyen álló mieink a listavezető Almásfüzitői SC otthonában, a dorogi sportcsarnokban léptek pályára. A forduló előtt ellenfelünk kilenc meccséből hetet megnyert egy döntetlen és egy vereség mellett. Lányaink azonban nem ijedtek meg a feladattól, és bár az első félidőben hátrányba kerültek, de a fordulást követően rögtön egyenlítettek Horváth Hanna góljával. Ezután kétszeri gyors gólváltásba csapott át a találkozó, nálunk Sütő Eszter volt eredményes, majd 3–2-es hátrányban az utolsó három percben Ésik Enikő villant meg kétszer is. Az ő duplájával a végjátékban tehát fordítottunk, és ez három pontot ért. A végeredmény 4–3 lett a javunkra. Csapatunk a harmadik győzelmét aratta a bajnokságban.

Balla Gábor vezetőedző értékelése: – Végig mezőnyfölényben, de gólhátrányban játszva a hajrában sikerült megfordítanunk a mérkőzés állását a javunkra! Megérdemelten hoztuk el a három pontot a listavezető otthonából! Kapusunk az első félidőben büntetőt hárított! Gratulálok a lányoknak!

Almásfüzitői SC – Kecskeméti LC 3–4 (1–0)

Női Futsal NB II. Nyugati csoport 10. forduló
Dorog Városi Sportcsarnok
2024. 02. 25., vasárnap, 10:00

A KLC összeállítása: Illés Mónika Petra – Túri Zsófia, Jakab Laura Szófia, Sütő Eszter, Ésik Enikő. Csere: Berki-Farkas Annamária, Csányi Bettina, Kis Lili Anna, Sándor Erzsébet Anita, Horváth Hanna.

Gólszerzők: Tóth Natália (5.), Kovács Fanni Éva (26.), Katona Vanda Laura (36.), ill. Horváth Hanna (25.), Sütő Eszter (30.), Ésik Enikő (37., 39.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu