Idei legjobbját nyújtotta és magabiztosan győzött a leány U16-os csapat

Gál Vivien három, Papp Lilla Kincső két gólt lőtt

A KLC U16-os leány csapata – amely vezeti a tabellát – a harmadik helyezett Üllő otthonában lépett pályára vasárnap délelőtt a regionális bajnokság 15. fordulójában. A két csapat legutóbbi mérkőzését még novemberben az idegenben pályára lépő Üllő 2-1-re megnyerte, így a visszavágás reményében utaztak ellenfelükhöz a kecskemétiek.

Ennek megfelelően fantasztikusan kezdték a találkozót, már a harmadik percben vezetéshez jutottak, majd a szünetben hárommal vezettek. Erre a második játékrészben még kettő gólt rá tudtak pakolni a hírös városi lányok, így kialakítva a magabiztos, 5-0-s sikert. A KLC a márciusi, Gyula ellen elszenvedett vereség után egymás után már négy győzelemnél tartanak és továbbra is vezetik a bajnokságot a Nyíregyháza, Üllő, Eger, Gyula üldöző négyes előtt.

Balla Gábor vezetőedző értékelése: – Ez volt az a mérkőzés, amikor minden jól sikerült. A kezdetektől irányítottuk és a kezünkben tartottuk a meccset. Gyors gólt lőttünk az elején, tökéletes helyzetkihasználás jellemzett minket, magabiztosak és gyorsak voltunk. Idei legjobbunkat nyújtottuk. Gratulálok a lányoknak!

Astra-Alef HFC-Üllő – Mercedes KLC 0–5 (0–3)

Leány Regionális U16, Keleti-csoport, 15. forduló
Üllő, Városi Sporttelep
2023. április 30., vasárnap, 10:00

A KLC összeállítása: Illés – Szaszkó T., Gál, Papp, Dóka (Jambrik 65.), Szűcs, Szaszkó R., Tóth, Müller (Sebők 41.), Balogh, Döme (Györe 41.).

Gólszerzők: Papp Lilla Kincső (3., 61.), Gál Vivien (15., 38., 43.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu