Magabiztos győzelmet aratott a listavezető leány U16-os csapat

A lányok 12 meccs alatt 30 pontot szereztek és vezetik a bajnokságot!

A kilenc csapatos bajnokság nyolcadik helyén álló Szolnokkal csapott össze a KLC a leány regionális U16-os bajnokság Keleti-csoportjában. Jó formában várták a találkozót a kecskemétiek, hiszen nemrégiben a Debrecent és az Egert is legyőzték, és eddig csak két vereséget szedtek össze (a Gyula és az Üllő ellen), így vezetik a bajnokságot.

A Szolnok már kevésbé jó előjelekkel utazott Kecskemétre, a GAMF pályájára, hiszen 12 mérkőzésükből csak kettőt tudtak megnyerni. Ennek megfelelően alakult a két csapat pénteki összecsapása, a KLC magabiztos, 4–0-s sikert aratott.

Balla Gábor vezetőedző értékelése: – Mezőnyben jól és néhol ötletesen játszottunk, könnyen alakítottunk ki helyzeteket, viszont ezeket rendre ki is hagytuk. A győzelemnek nagyobb különbségűnek kellett volna lennie. A következő mérkőzésre ebben javulnunk kell!

A listavezető KLC legközelebb április 30-án, vasárnap lép pályára az ellen az Üllő ellen, amely két ponttal a hírös városiak mögött lemaradva a második helyen áll a táblázaton.

Mercedes-KLC – Szolnoki MÁV UFC 4–0 (1–0)

Leány Regionális U-16 NP Keleti csoport, 14. forduló
Kecskemét, GAMF
2023. április 21., péntek, 14:30

A KLC összeállítása: Illés – Szaszkó T., Gál, Papp, Dóka, Szűcs (Györe 41.), Szaszkó R., Tóth Sz., Müller (Sebők (41.), Balogh, Döme (Jambrik (41.).

Gólszerzők: Gál Vivien (27., 55.), Papp Lilla Kincső (44.), Dóka Hanna (78.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu