A Kölyökligában és a Bozsik Tornákon is remekeltek az U10-esek – Péntek József évértékelése

Ötödik helyen zárt a Kölyökliga felsőházában az U10-es gárda

Péntek József vezetőedző évértékelése: – A bajnokságunkból a Gloritte SE kimagaslott a mezőnyből, viszont a következő négy csapat egy szinten mozgott. Kis szerencsével, azaz két ponttal többet gyűjtve a második helyet is megszerezhettük volna, de csak a dicséret illeti meg minden játékosomat, akik részt vettek ebben a sorozatban. A másik torna, melyen szerepeltünk, a Bozsik volt, ahol az egész évben nyújtott jó teljesítményünknek köszönhetően benn maradt csapatunk az U11-es tornák A-csoportjában. Itt folyamatosan megmérkőzhettek a srácok a KLA játékosaival, a Tiszakécskével, az SC Hírös-Ép és UFC csapataival. A B csapatunkban is vannak lehetőségek, és biztos vagyok benne, hogy türelemmel és sok munkával ők is sikereket tudnak majd elérni. A Kiemelkedő eredményeink közé tartozik, hogy az Újpest FC csapatát ősszel és tavasszal is sikerült legyőzni a Kölyökligában, míg az utolsó Bozsik tornán a Tiszakécske U11-es csapatát vertük meg.

– Örömteli, hogy az egyéni érdekek háttérbe szorultak, már csapatként gondolkodnak a gyerekek. A csapatrészek együttműködése, tudatos védekező tolódások jól észrevehetőek. A támadás befejezéseink lehetnének tudatosabbak, racionálisabbak. Sokat fejlődtek a gyerekek, versenyhelyzetek alakultak ki a csapaton belül és egyes játékosokat már különböző posztokon próbálhatták ki tudásukat. Amiben elsősorban fejlődnünk kell, az a technikai képzés. A labdaérzékelést, feszes lábtartást, labdatartást folyamatosan gyakorolni kell. Fejlődni szeretnénk még önbizalomban, határozottságban, győzni akarásban.

– Összességében elégedett vagyok az elmúlt egy évvel, mert közel 40 gyerek focizik edzéseken hétről hétre az U10-es korosztályban. Sikerült helytállni a versenysorozatokban és már nem egy-két jobb képességű gyermek teljesítményén múlik a csapat szereplése. Folyamatosan arra törekszem, hogy újabb és újabb gyerekek próbálhassák ki magukat a mérkőzéseken, játékperceket szerezhessenek és sikerüljön a legjobb posztot megtalálni számukra.

Az A csapat kerete: Bari Alex, Dobos Zsombor, Fülei Antal, Gáspár Zétény, Gulyás Gergő, Györe Sámuel, Horváth Zsolt, Katonka Milos, Kiss Máté, Lehoczki Levente, Miskey Csaba, Orosz Sándor, Pap Olivér, Pogány Károly, Szabó Zsombor, Szebellédi Noé. Edző: Péntek József.

A B csapat kerete: Andrási Milán, Bálint Bence, Baranyi Péter, Bárdi Dávid, Belopotoczky Márk, El Abbassi Ádám, Fekete Dávid, Győri Zsolt, Gulyás Ádám, Hetesi Máté, Holló Artúr, Horesta Benjamin, Henri Hoyer, Kalmár Zalán, Kasza Noel, Kasza Benett, Kullai Zénó, Lakatos Norbert, Poór Kolos, Róna Bence. Edző: Bánhidi Ádám & Magyar István.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu