A nagy küzdésért dicséret illette U12-es fiú csapatunk játákosait

Megkezdte a bajnokságot U12-es fiú együttesünk a regionális bajnokság közép A-csoportjában.

Az első összecsapásra hazai pályán került sor a Dunaharaszti ellen. A találkozót a vendégek nyerték, de a mieink a vereség ellenére is dicséretesen küzdöttek.

Kovács András vezetőedző értékelése: – A csapat magja augusztus elején kezdte a felkészülést, mára nagyon sok új játékosunk lett, így már bőven 30 feletti a létszámunk. Sokan még csak szeptemberben kezdték a mozgást, páran sérültek is, illetve többen nem játszottak bajnoki mérkőzést ezelőtt. Ezek az okok miatt a mérkőzés előtt csak annyit kérhettem a játékosoktól, hogy küzdjenek, amíg csak lehet. Mindenki az utolsó percig próbált megtenni mindent a jobb eredményért, amiért nagyon megdicsértem a gyerekeket. Nekünk minden találkozó egy edzéssel fog felérni a bajnokság első szakaszában. A nagyon jó erőkből álló Dunaharaszti MTK megérdemelten megnyerte a mérkőzést. Arra volt jó ez a meccs, hogy megtapasztaltuk egy sokkal erősebb ellenfél ellen, hogy hol is tartunk, miket kell gyakorolnunk, átbeszélnünk.

Mercedes-Kecskeméti LC – Dunaharaszti MTK 1–9

MLSZ, regionális alap közép A csoport U12, 1. forduló
2023. szeptember 10., 10:00
Kecskemét, Széktói Stadion

A KLC összeállítása: Kovács L. – Kovács B., Tajti, Kéri, Tatár, Lévai, Olajos, Solymosi, Bernard. Cserék: Nagy I., Kelemen, Fazekas, Szalai K., Cséplő.

A KLC gólszerzője: Cséplő Zétény (23.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu