A tavasz legjobb játékát produkálta U13-as csapatunk

Az ellenfél a Dabas volt

Vasárnap a Dabas csapatát fogadta U13-as együttesünk az 5. fordulóban. Két szerencsétlen vereség után szerettünk volna a játékképünk mellett az eredményen is javítani. A találkozó döntetlennel zárult.

Szalai Krisztofer vezetőedző értékelése: – Összességében talán elmondhatom, hogy a tavasz során most játszottunk a legjobban, akár 4-5 góllal is nyerhettünk volna, ha a helyzetkihasználásunkra jobban oda figyelünk. Domináltuk a mérkőzést, kezdeményezően játszottunk mind támadásban, mind védekezésben, támadásaink vezetése egyre tudatosabb volt. Fegyelmezetten és koncentráltan játszottunk az egész meccs során, az utolsó percig harcoltunk a győzelemért, ami ezúttal nem jött össze. Amire büszke lehet klubunk, hogy 3 fiatalabb játékos is pályára lépett, közülük Gál János (2013) és Keresztesi Zoltán (2012) kezdőként, míg Kovács Balázs (2012) csereként segítette hasznos és jó játékkal a csapatunkat. Hiszek benne, hogy a srácok munkamorálja és az edzésekbe és mérkőzésekbe fektetett energiája hamarosan megtérül, most egy szerencsétlen sorozaton vagyunk túl, bízunk benne, hogy az előttünk álló mérkőzéseken Fortuna is velünk lesz már.  

Mercedes-KLC – Meton-Dabas SE 1–1 (1–1)

A KLC összeállítása: Virág Géza – Kovács Martin, Telek Dominik, Tari Tivadar – Horváth Szilárd – Csikai Vendel, Borsos Hunor, Gál János, Keresztesi Zoltán. Csereként pályára léptek: Méhes Lajos, Kovács Balázs, Polgár Levente

Gólszerző: Borsos Hunor

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu