Alulmaradt első tavaszi bajnokiján az U19

A DEAC győzött

Szombaton lejátszotta első mérkőzését a tavaszi idényben az U19-es csapatunk, amely a kiemelt bajnokságban szerepel. Együttesünk Debrecenben lépett pályára a DEAC ellen. A találkozón több gólszerzési lehetőségünk is volt, de a kapu előtt nem voltunk szerencsések, így a cívis városiak megnyerték az összecsapást. A végeredmény 4-1 lett. A mieink jelenleg a 14 csapatos tabella 6. helyán állnak. 

Ozsváth Ferenc vezetőedző értékelése: – Az első tavaszi mérkőzésünkön egy jó DEAC-hoz utaztunk, ahol 3-4 remek játékos bontogatja szárnyait. Nehezen vettük fel a játék ritmusát és csak a szerencsénknek köszönhetően maradtunk pariban a meccs elején, de egy kiváló egyéni akció végén ellenfelünk megszerezte a vezetést. Ezután nekünk is volt két gólszerzési lehetőségünk, amelyek kihasználatlanul maradtak, majd egy kontrából ők szereztek újabb gólt az első félidő végén. A második játékrészben jobban teljesítettünk, de az egyéni hibák megpecsételték a sorsunkat. Remélem, hogy a következő fordulókban jobban teljesítünk!

DEAC – Mercedes KLC 4–1 (2–0)

MLSZ Regionális U19 Kiemelt Kelet, 14. forduló
2024. március 2., szombat
Debrecen, DEAC Sporttelep

A KLC összeállítása: Zsikla – Ruzsonik, Jánosik (Tóth B. 50.), Banó, Zoboki, Kecskeméti, Bujdosó, Ludvigh, Pesti, Domokos (Rafael 58.), Horvát.

Gólszerzők: Bárány Bogát (32., 45.), Sinyi Tamás (47.), Szabó Miklós (51.), ill. Ludvigh Zalán (90. – büntetőből)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu