Az U19 és az U17 is három pontot szerzett

Sima és nehéz siker.

A Mercedes-KLC U17 és U19 is megnyerte aktuális mérkőzését a regionális bajnokságban, ellenfelük a Szilády RFC és a Dunaharaszti volt.

U19: Mercedes-KLC – Szilády RFC 8-1

KLC: Telek, Vajda, Varga S., Fekete, Oberna, Jánosi, Tóth, Kovács, Varga G., Anka, Szatmári M.

Csere: Urbán, Szabó, Szatmári D., Kis, Rózsa.

Gólszerzőink: Fekete 5, Jánosi, Tóth, Anka.

Ozsváth Ferenc: Kihagyott helyzetekkel kezdödött a mérkőzés, de a negyediket sikerült kihasználni. A játék minősége is megfelelő szinten mozgott az első félidőben, mely 6-1 es vezetéssel zárult. A második játékrészben is sokat támadtunk, további két gólt lőttünk. Minden játékosunk elvégezte a rá bízott feladatot, amiért dicséretet érdemel.

U17: Mercedes-KLC – Dunaharaszti 2-1

KLC: Zsikla - Mag, Huszka, Schneider, Bújdosó - Szabó D., Ludvigh, Horváth - Domokos, Geiger, László T.

Csere: Koncz, Kele, Selmeci.

Gólszerzőink: Selmeci, László

Pap Szabolcs: A forduló előtt első helyen álló Dunaharaszti csapatát fogadtuk, mindkét csapat a dobogóért küzd, és ez meg is látszott a mérkőzés színvonalán. Nagyon jó mérkőzést sikerült játszani egy nagyon jó ellenféllel szemben. Az első félidőben tartottak egymástól a csapatok, 2-3 nagyobb helyzetet sikerült kialakítani mindkét csapatnak, de ezek a lehetőségek kimaradtak. A szünetben változtattunk a játékunkon az eredményesség érdekében, a második félidőben már több gólszerzési lehetőségünk is volt, és a félidő közepén sikerült kihasználni az ellenfél egy hibáját. Ezután már jobbára a védekezéssel kellett foglalkoznunk, de sajnos a 88. percben büntetőből egyenlíteni tudott a Dunaharaszti. Az utolsó percben jött a csattanó, szép támadás végén sikerült megszerezni a győztes gólt. Két jó csapat találkozóján egy x-es meccsből sikerült győztesen kijönni, amit a picivel jobb helyzetkihasználásunknak köszönhetünk.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu