Dicséret illeti U12-es csapatunkat a hétvégi meccséért

Küzdelmes találkozón vannak túl Kovács András tanítványai

Az előző fordulóban megszerezte első győzelmét a bajnokságban U12-es csapatunk a Dabas ellen, így nagyobb önbizalommal várták az újabb találkozót, amelyen az idei szezonban három győzelmet, egy döntetlent és csak két vereséget számláló Cegléd volt az ellenfél. A találkozó élvezetes csatát hozott, melyből végül minimális különbséggel a vendégek jöttek ki jobban.

Kovács András vezetőedző értékelése: – A mérkőzés elején nagyon figyelmetlenek voltunk, csak rombolni tudtuk a játékot. A Cegléd – ahogy előzetesen gondoltuk az eredményeikből ítélve – kézben tartotta az irányítást. Mezőnyfölényüket viszont nem tudták gólra váltani az első két negyedben a folyamatosan javuló és fegyelmezett védekezésünknek köszönhetően. Az összjátékunkban még mindig nagyon sok hiba volt, ezért csak pillanatokra tudtuk megtartani a labdát, de így is sikerült helyzeteket kialakítanunk. Sajnos ezeket nem tudtuk kihasználni. A Cegléd a harmadik negyedben egy szöglet utáni kapkodásunk után megszerezte a győztes gólt. Az ősz eddigi legstabilabb védekezésével egy nagyon jó és küzdelmes mérkőzést tudtunk játszani a harmadik helyezett csapat ellen, amiért nagy dícséret jár az egész csapatnak! A mérkőzés végén nemcsak a lelkesen szurkoló játékosaink szülei, hanem még a vendégszurkolók is megtapsolták csapatunkat.  

KLC – Cegléd 0–1 (0–0)

MLSZ regionális U12 alap közép A csoport 7. forduló
2023. október 21.
Kecskemét, Széktói Stadion

A KLC összeállítása: Kovács – Kelemen, Kucsera, Olajos B., Tatár, Lévai, Olajos M., Keresztesi, Bernard. Csere: Solymosi, Tajti, Kéri, Fazekas, Szalai K., Cséplő. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu