Dunaharasztiban botlott U16-os fiú csapatunk

Két forduló után egy döntetlen és egy vereség a mérleg

Az első fordulóban a Törökszentmiklóssal játszott hazai pályán igazságos döntetlent Nagy Lajos együttese. Az első idegenbeli mérkőzése a Dunaharaszti otthonában volt csapatunknak, ám ellenfelünk ezúttal fölénk nőtt. Hiába dolgozott ki több helyzetet is a KLC, támadásban sok hiba csúszott a gépezetbe, csakúgy, mint védekezésben, azonban a hazaiak a kapu előtt élesek voltak.

Nagy Lajos vezetőedző értékelése: – Gratulálok a hazai csapatnak, nagyon jól játszott! A múlt heti kezdőcsapatunkból öt játékos nem tudott velünk tartani a találkozóra és őket minőségben sajnos nem tudtuk pótolni. Az akarattal ma sem volt gond, de ellenfelünk minőségi játékát nehezen tudtuk ellensúlyozni. Jó lecke volt számunkra, és legalább látták a játékosaink, hogy van hova fejlődni. Mi is többször alakítottunk ki gólhelyzetet, de ezeket rendre elhibáztuk, míg ellenfelünk a mi hibáinkat azonnal gólra váltotta.

Dunaharaszti – Kecskeméti LC 6–1 (3–0)   

MLSZ regionális U16 alap, Középdéli csoport, 2. forduló
Dunaharaszti, Dunaharaszti MTK műfüves sportpályája
2023. szeptember 9., 13:00

A KLC összeállítása: Berényi – Kapás, Jakab, Kovács, Pongó – Kelemen, Farkas, Kis – Pál, Csányi – Andrási, Rácz. Cserék: Tóth, Fogl, Fügedi, Papp, Tősi.

Kecskeméti gólszerző: Andrási Patrik Ferenc (63.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu