Egymás után negyedik győzelmét aratta az U15

Nagy Lajos tanítványai ezúttal Hódmezővásárhelyen diadalmaskodtak

Az U15-ös regionális dél-keleti bajnokság alsóházában a listavezető KLC Hódmezővásárhelyre utazott. A két csapat márciusban találkozott legutóbb, akkor a kecskemétiek hazai pályán simán, 6-0-ra győztek. A vasárnapi találkozón az első gólt a sereghajtó vásárhelyiek szerezték, azonban a KLC gyorsan magához ragadta a kezdeményezést és végül újabb magabiztos sikert aratott. A hírös városiak remek formában vannak, hiszen a Bácsalmás, a Mórahalom és az Orosháza után zsinórban a negyedik győzelmüket érték el.

A szezonból még három forduló van hátra a KLC futballistái számára, május 13-án a negyedik helyezett Szekszárddal, majd a második Tiszakécskével, míg a záró körben a Bácsalmással találkoznak.

Nagy Lajos vezetőedző így értékelte a hódmezővásárhelyi győzelmet: – Nem kezdtük jól a mérkőzést, hamar hátrányba kerültünk, de még az első félidőben megfordítottuk az eredményt. Csapatom a megbeszélteket betartva, nagy lelkesedéssel játszott, mezőnyjátékban felülmúltuk ellenfelünket. Szép támadásokat vezettünk, ha jobb a helyzetkihasználásunk, akár több góllal is nyerhettünk volna. Dicséret illeti az egész csapatot a mutatott játék miatt!

Hódmezővásárhely – Kecskeméti LC  2–4 (1–2)

MLSZ Regionális U15 Délkelet Alsóház 10. forduló
Hódmezővásárhely, Városi Stadion
2023. április 30., vasárnap, 12:30

A KLC összeállítása: Német – Dóka, Andrási, Kiss, Kelemen (Makai 63.), Rácz, Kovács M. (Szabó R. 69.), Farkas, Jakab (Kapás 41.), Szabó Á., Fogl (Tősi 63.).

Gólszerzők: Andrási Patrik (14.), Rácz Kristóf (18., 65.), Fogl Balázs (60.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu