Elindult a tavaszi Kölyökliga az U8-nak

Hősiesen küzdöttek 

A Mercedes-KLC U8 megkezdte szereplését a Kölyökliga tavaszi kiírásában. Bár az eredmények most nem alakultak a legjobban, a gyerekek kitettek magukért.

Kovács András értékelése: – Vasárnap 10 játékossal tudtunk fellépni idei első Kölyökliga szereplésünkön. Az elmúlt pár hétben az utazó keretből többen betegség miatt nagyon sokat hiányoztak edzésekről. Meglátszott ezen a napon sajnos. Játékunkba több hiba csúszott a kelleténél. Erőnléti gondjaink voltak, többen betegség miatt hamar elfáradtak. Volt, akit már a második meccsen nem is állítottam be egészsége érdekében. Szokatlan volt néhány kisfiúnak a műfüves pálya is a terem edzések után. Mindezen körülmények ellenére sikerült két szoros meccset játszanunk a Göd és a III. Kerület ellen. Szűk vereségeink ellenére lőttünk szép gólokat szögletből, büntetőből, akcióból. Eljutottunk többször 2-3 sikeres átadásig, amit az utóbbi időszakban hiányoltam. Az előre megbeszélteket nagyon sokszor betartották a játékosaim, akik ezúttal is hősiesen küzdöttek, az utolsó percig próbáltak minél jobb eredményt elérni. Minden játékosomnak jár a dicséret, elégedett voltam hozzáállásukkal, igazi sportemberként viselkedett mindenki!

A csapat tagjai: Aczél Márk, Ben Rached Rayen, Galambos Gergő, Korcsog Gábor, Liptai Áron, Meddeb Adel, Rigó Róbert, Schóber Zalán, Szivák Richárd, Szeverényi Zalán    

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu