Felemásan zárultak a Bozsik-programok

Ki jobb, ki rosszabb napot fogott ki.

U11-es és U10-es korosztályunk hétvégén a Bozsik-programon vett részt, mely egyben a szezonzáró is volt.

Parti Gábor (U11): – Azt mondhatom, hogy lassan hagyomány a mi Bozsikos teljesítményünket illetően, hogy az első meccsen kikapunk értékelhetetlen játékkal, majd a maradék 4 meccsen iskolajátékkal nyerünk. Ez a nap sem volt kivétel. Ezen kell javítanunk a jövőben, hogy a kezdésre is rendben legyünk fejben.

Péntek József (U10 A): – Egyes játékosok tudták, hogy idén ez az utolsó fellépés, ennek megfelelően alázatosan, gólra törően és határozottan játszottak. Néhány gyermeken látszódott az elmúlt időszak béli betegeskedés, edzés kihagyás, nem volt elég erő bennük. Néhányan megkapták a lehetőséget, hogy kipróbálhassák magukat gyorsabb, erősebb szinten is. Sajnos ez az elképzelés nem jött be mindenkinél, nem érettek még rá. Sokat kell még dolgoznunk, hogy legyen megfelelő erősségű második sorunk is, és ehhez nem elég, ha várják a játékosok a jószerencsét. KTE ”A” és Helvécia elleni játékkal elégedett vagyok, míg a Tiszakécske ellen és az UFC ”A” ellen rengeteget hibáztak a gyerekek. Mai Bozsik tornán 22 gyermek tudott focizni, és a további idei edzéseken a játék fog dominálni.

Bánhidi Ádám (U10 B): – A mai Bozsikon nem tudtunk meccset nyerni. Igaz nem is annyira érdemeltük meg, mert nem volt elég koncentrált a társaság. Játékban fejlődtünk, de nem voltak elég élesek a srácok. Hiányzott sokszor a határozottság. Sokkal több van ebben a társaságban, de az egész őszt nézve előre léptek a fiúk. Ha a fejlődés kitart a tél során is, akkor a tavasszal még jobb meccseket tudunk játszani.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu