Fölényes győzelmet aratott az U15

Nyolc gólig meg sem állt Bende Csaba együttese

A DAFC Szeged otthonában lépett pályára az U15-ös fiú csapatunk a regionális bajnokság harmadik fordulójában. Bár a mieink az első fordulóban Hódmezővásárhelyen kikaptak, legutóbb hazai pályán a Gyulát 6-0-ra legyőzték, így a két meccs után két vereséggel álló DAFC ellen esélyesnek számítottak. Ennek megfelelően az első perctől kezdve a gázpedálon volt a KLC összes játékosának lába és ez végül egy idegenbeli 8–0-s sikert eredményezett.

Bende Csaba vezetőedző értékelése: – Ellenfelünk két forduló után az utolsó helyen állt, ezért magasan feltolva a védekezésünket támadólag léptünk fel. Az első félidő elég nyögvenyelős volt. Annak ellenére, hogy a szünetig négy gólt is rúgtunk, kapkodtunk, sok passzt elrontottunk és főleg fizikális fölényünket tudtuk csak kihasználni. A második játékrészben már labdabirtoklásban is javultunk, többször fel tudtuk építeni és be is tudtuk fejezni a támadásainkat. A nyolc lőtt gólunkon hét játékos osztozott, ez így önbizalomnövelő mérkőzés volt.

DAFC – Kecskemét LC 0–8 (0–4)

MLSZ regionális U15 alap Délkeleti csoport 3. forduló
Bordány, DB Park
2023. szeptember 17., vasárnap, 12:00

A KLC összeállítása: Német – Pálfy, Rafael, Kovács, Tóth (Arató 77.), Bajnóczki, Brútyó (Dóri 49.), Raskó, Szivák (Csordás 41.), Szabó, Rimóczi.

Gólszerzők: Bajnóczi Kristóf (8.), Szivák Péter Bálint (10.), Szabó Márton Kristóf (27., 37.), Brútyó Dávid (48.), Kovács Kornél (65.), Raskó Endre István (73.), Dóri Zsombor (75.).

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu