Fordulatos meccset játszott az U12-es fiú csapatunk

Az Iváncsa volt az ellenfél

A regionális U12-es bajnokság alsóházának első fordulójában csapatunk az Iváncsával találkozott. A mieink számára emlékezetes lehetett a két együttes szeptemberi találkozója, amikor az Iváncsa hazai pályán 13-1-re győzött. Azóta sokat fejlődött Kovács András együttese, és ez ezen a meccsen is megmutatkozott. Közel voltunk ahhoz, hogy ne kapjunk ki, de végül ellenfelünk 3-2-re nyert.

Kovács András vezetőedző értékelése: – Az ősszel idegenben egy nagyarányú vereséget szenvedtünk Iváncsán. Az eltelt idő alatt pozitív fejlődésen mentünk keresztül, ennek jelei az őszi idény utolsó szakaszában voltak észrevehetőek mind játékban, mind eredményekben is. Ennek tudatában bizakodóak voltunk, hogy még egy óriási zakóba nem futhatunk bele. Kezdeményezően kezdtük a mérkőzést, a megszerzett labdákból sikerült többször jól kiindítani szélső játékosainkat, sajnos ezekből a játékhelyzetekből nem tudtunk további szintre lépni. Egy helyezkedési hibából ellenfelünk megszerezte vezetést. Játékunkat nem fogta meg a bekapott gól, becsületesen próbálkozott a csapat támadások vezetésével. Keresztesi Zoltán oldalról beívelt szabadrúgásából Cséplő Zétény akrobatikus mozdulattal a nap gólját érte el. Ezután kiegyenlített játék folyt, az Iváncsa támadói leleményesebbek voltak a mérkőzés második részében, két durva védelmi hibából, meg nem értésből, kétgólos előnyre tett szert ellenfelünk. Erre csak Kucsera Gergő bomba szabadrúgásával tudtunk válaszolni. Összességében elmondható, hogy egy jó mérkőzést abszolváltunk egy nálunk picivel jobb csapat ellen úgy, hogy nem játszottunk kiemelkedően. Ebből tudunk erőt meríteni, hibákat redukálni kell, és akkor ilyen meccseket nem veszítünk el a jövőben. 

Mercedes-Kecskeméti LC – Iváncsa KSE 2–3

MLSZ regionális U12 alap közép A csoport alsóház 1.forduló
Kecskemét
2024. március 17.

A KLC összeállítása: Kovács L. K. – Solymosi, Olajos M., Tatár, Kovács K., Lévai, Keresztesi, Bernard, Cséplő. Csere: Kelemen, Olajos B., Kucsera, Fazekas.

Gólszerzők: Cséplő Zétény (10.), Kucsera Gergely (76.), ill. Péntek László (5.), Gémesi Máté (50., 73.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu