Gólgazdag mérkőzést játszottak az U12-es fiúk

Az ellenfél a jó erőkből álló ESMTK volt

A Dunaharaszti és az Iváncsa után az ESMTK együttesével csapott össze a regionális U12-es bajnokság harmadik fordulójában a KLC. Csapatunk az eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta.

Kovács András vezetőedző értékelése: – Az elmúlt héten hiányzók közül páran meggyógyultak, illetve néhány régi, és új játékosunknak sikerült sportorvosi igazolást szerezni, így megfelelő létszámú játékoskerettel vágtunk neki az összecsapásnak. Az eddigi legerősebb összeállításunkban tudtunk pályára lépni. Fő célunkat elértük, méltó ellenfelei voltunk az ESMTK-nak. A vezetést nekünk sikerült megszerezni, nagyon stabil első két negyedet játszottunk. A mérkőzés második részében sajnos előjöttek mind támadásban, mind védekezésben figyelmetlenségekből durva hibák, amelyeket az ellenfél kihasznált, illetve mi nem tudtuk értékesíteni óriási helyzeteinket. Gólgazdag izgalmas mérkőzést sikerült játszanunk, a négy gól, a több jó egyéni teljesítmény bizakodásra ad okot a jövőre nézve.

KLC – ESMTK 4–7

MLSZ regionális U12 alap közép csoport A 3. forduló
2023. szeptember 23., 12:00
Kecskemét, Neumann János Egyetem, GAMF Kar

A KLC összeállítása: Kovács L. – Solymosi, Olajos B., Tatár, Lévai, Olajos M., Keresztesi, Bernard, Cséplő. Csere: Kucsera, Tajti, Kovács B., Nagy, Andóczi-Balog, Fazekas, Szalai.

Gólszerzők: Kucsera Gergely 2, Bernard Máté, Lévai Máté József

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu