Győzelemmel nyitott a bajnokságban az U19-es csapatunk

Négy gólt lőtt a DEAC-nak a KLC

U19-es csapatunk kemény felkészülési időszakkal és a Kupában való továbbjutással hangolódott az első bajnoki mérkőzésére az U19-es regionális kiemelt ligában. Ozsváth Ferenc együttese a Kupában az Ikarus ellen győzött hosszabbítás után 3–1-re, és az első bajnokiján sem talált legyőzőre. Az  ellenfél a DEAC volt, amely bár játékban felvette a kesztyűt a KLC-vel, de a gólokat a mieink lőtték. A végeredmény 4–0 lett. U19-es együttesünk legközelebb Soroksáron lép pályára.   

Ozsváth Ferenc vezetőedző értékelése: – Vendég mezőnyfölénnyel indult a mérkőzés, mely a félidő feléig elég nyomasztó volt szémunkra. Az ellenfél kombinációs játékára nehezen reagáltunk, igaz helyzetig nem jutottak el és egy lepattanó labdából mi szereztünk vezetést. A második játékrész elején is a debreceniek dominálták, de a második gólunk után után elkaptuk a játék ritmusát és további gólokat sikerült szereznünk. Gratulálok az ellenfélnek a mezőnyben mutatott játékáért és a játékosaimnak a fegyelmezettségért, mellyel meg tudtuk nyerni a meccset. Remélem a játékunk is fejlődi fog!

Kecskeméti LC – DEAC 4–0 (1–0)

MLSZ Regionális U19 Kiemelt Kelet, 1. forduló
2023. szeptember 3., vasárnap, 12:00
Kecskemét, Széktói Stadion, műfüves pálya
JV: Kaszala Mihály (Marton Renáta , Borbényi Bálint)

A KLC összeállítása: Zsikla – Bedics, Kurucz (Pesti 67.), Banó, Kecskeméti, Ruzsonik (Jakab 80.), Ludvigh, Rafael (Selmeci 46.), Tóth, Szabó D., (Kovács 80.), Domokos.

Gólszerzők: Rafael Márió András (28.), Szabó Dominik (77.), Ruzsonik Tibor (79.), Pesti Balázs (91.)

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu