Három napon belül két meccset játszottak az U19-esek

A második találkozón összejött a pontszerzés a listavezető

Az U19-es csapatunk a regionális kiemelt bajnokság keleti-csoportjában a Sajóvölgyével és a Hódmezővásárhellyel is megküzdött néhány nap leforgása alatt. Az előző hétvégi idegenbeli, Sajóvölgye Focisuli elleni találkozón a mieink 2–0-s vereséget szenvedtek. Ezt a találkozót így értékelte a vezetőedző, Ozsváth Ferenc:

A mérkőzés első perceiben összeütközött egyik játékosunk a játékvezetővel, aki ennek következtében elesett és ápolást kért. Az esemény után durva szavakkal illette a játékvezető csapatunk tagjait, szabályosan terrorizálta őket minden párharc után, amihez a két hazai edző is társult. A srácok ezért félve játszottak, aminek meglett az eredménye, a szünetben 2–0-ra vezetett a házigazda. A félidőben bátrabb játékot kértem a fiúktól, akik próbáltak ennek megfelelni, amit a két rúgott kapufa és a 4-5 kihagyott helyzet is jelzett. Csapatom a félidő után jó teljesítményt nyújtott. Szeretnék gratulálni a játékvezetőnek is, hiszen a második félidőben ő is jó teljesítményt nyújtott!

Sajóvölgye Focisuli – Mercedes KLC 2–0 (2–0)

A KLC összeállítása: Bogdán – Fleig, Kurucz (Rafael 52.), Banó, Kecskeméti (Somodi 74.), Ruzsonik, Szabó D. (Kovács 74.), Pesti, Kele, Kakas, Bedics (Bujdosó 62.).

Bár többet érdemelt volna ezen a mérkőzésen csapatunk, de a pontszerzés tehát nem jött össze idegenben. Kedden aztán már újabb összecsapás várt a fiúkra, az ellenfél hazai pályán a Hódmezővásárhely volt. A küzdelmes találkozó 0–0-s döntetlennel végződött. Vezetőedzőnk így látta ezt a meccset:

Kedden előrehozott mérkőzésen az aktuális listavezetőt fogadtuk. Az első húsz percben domináltuk a mérkőzést, de a kapussal szembeni helyzeteket nem sikerült gólra váltani. Ezután kiegyenlítettebb lett a játék. A szünet után maradt az egyenlő erők küzdelme, gólt egyik csapat sem tudott elérni, bár előttünk kétszer is ajtó-ablak helyzet adódott, de a szerencse elpártolt tőlünk ezen a napon. Eddigi legszínvonalasabb meccsünket játszottuk jó ellenfél ellen. Csak az eredménnyel vagyok elégedetlen – nyilatkozta Ozsváth Ferenc vezetőedző. 

Mercedes KLC – Hódmezővásárhelyi FC 0–0 (0–0)

A KLC összeállítása: Bogdán – Kele, Fleig (Somodi 85.), Kurucz, Banó, Kecskeméti, Szabó D., Ludvigh, Pesti (Selmeci 46.), Fekete, Huszka.  

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu