Hat góllal győztek U15-ös fiaink

Megszerezte első győzelmét a bajnokságban Bende Csaba együttese

A regionális U15-ös bajnokság második fordulójában a Gyulasport volt a mieink ellenfele Kecskeméten. A találkozóra játékosaink úgy készültek, hogy mindenképpen szerették volna megszerezni első pontjaikat a szezonban, ugyanis az első fordulóban Hódmezővásárhelyen nem sikerült nyerni. Ehhez mérten a srácok végig irányították, kézben tartották a mérkőzést, és szép sikert arattak. Igaz, az ellenfél nem tudott teljes kerettel kiállni, de ez a KLC-s fiúk érdemeiből nem von le semmit. A végeredmény 6–0 lett.   

Bende Csaba vezetőedző értékelése: – A mérkőzés előtt jelezte nekem az ellenfél edzője, hogy több játékosuk betegség miatt nem tudott eljönni, de természetesen a gyerekeimnek ezt nem mondtam el. Támadólag léptünk fel, az első húsz perc még kiegyenlített játékot hozott, viszont onnantól érezhetően átvettük az irányítást és sorra dolgoztuk ki a helyzeteket. A szünet előtt sikerült betalálni, és ez megnyugtatott minket. A második félidőben már felszabadultan, nagyobb önbizalommal játszottunk. Sokat gyakoroljuk edzésen a szélek használatát, ez ezen a meccsen egészen jól működött.

Mercedes KLC – Gyulasport 6–0 (1–0)

MLSZ regionális U15 alap Délkeleti csoport, 2. forduló
2023. szeptember 9., szombat, 10:00
Kecskemét, Széktói Stadion, műfüves

A KLC összeállítása: Mészáros (Német 41.), Pálfy, Rafael, Arató (Ország 50.), Kovács K., Bajnóczi (Rácz 70.), Szivák (Dóri 57.), Kothencz, Csordás (Tóth Sz. 70.), Raskó, Szabó.

Gólszerzők: Kovács Kornél (34.), Szivák Péter Bálint (41., 51.), Szabó Márton Kristóf (49.), Dóri Zsombor (60., 78.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu