Hétből hét – továbbra is hibátlan az U15

Ezúttal négy góllal győztek a fiúk

Az U15-ös regionális bajnokság délkeleti csoport alsóházában csapatunk a DAFC Szegeddel találkozott Kecskeméten. A mieink az alsóház küzdelmeit tekintve hibátlan mérleggel várták a találkozót, míg a szegediek sereghajtók. Ennek megfelelően csapatunk már a meccs első felében eldöntötték a három pont sorsát. A végeredmény 5–1 lett. Bende Csaba tanítványai sorozatban a hetedik mérkőzésüket nyerték meg. 

Bende Csaba vezetőedző értékelése: – Nagyon jó első félidőt produkáltunk, amivel el is döntöttük a mérkőzést. Jól futballoztunk és a helyzeteinket is egészen jól kihasználtuk. A szünet után is maradt a mezőnyfölényünk, labdabirtoklásban is nagy fölényben voltunk. A helyzetek itt már kimaradtak, de az ellenfelünk is becsülettel küzdött. Most már a célunk az, hogy az utolsó meccsünkön is megőrizzük a százszázalékos mérlegünket.

Mercedes KLC – DAFC Szeged 5–1 (4–0)

MLSZ Regionális U15 Alap Délkeleti csoport Alsóház 9. forduló
Kecskemét
2024. május 19.

A KLC összeállítása: Dóri – Pálfy, Rafael, Bajnóczi, Arató, Tóth Sz., Brútyó (Horváth 48.), Kothencz, Raskó (Csordás 48.), Kovács, Szabó.

Gólszerzők: Kovács Kornél (6., 47.), Szabó Márton Kristóf (16.), Kothencz Előd András (31.), Arató Alex Benjamin (39.), ill. Koncz Máté (64.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu