Hiába a gyors vezető találat, vereséget szenvedett az U17-es csapat

Nem tudott győzni Szolnokon Ozsváth Ferenc csapata

Közvetlen riválisához, a 10. helyezett Szolnok csapatához látogatott a 9. helyen álló KLC az U17-es regionális kiemelt bajnokság 22. fordulójában. A találkozót remekül kezdték a kecskemétiek, Fleig Áron góljával már az ötödik percben megszerezték a vezetést. Áron egyébként nagyszerű formában van, hiszen már nyolc gólos a bajnokságban, és ezek közül hat találatot az előző négy meccsen jegyzett (kettőt lőtt a Balmazújvárosnak és a Miskolcnak, egyet-egyet a Vácnak és most a Szolnoknak).

A gyors gól ellenére viszont nem alakult jól a folytatás a KLC számára, a Szolnok hamar átvette a vezetést, és végül magabiztosan győzött.

Ozsváth Ferenc vezetőedző értékelése: – Meggyőzően kezdtük a találkozót és a mérkőzés elején a vezetést is megszereztük. Ezután egy hazaadást követően a göröngyös talajon felpattanó labdát kapusunk a rátámadó csatárba rúgta, akiről a hálónkba került a labda. Ez a gól nagyon megzavarta a focistáinkat és több egyéni hibát vétve további gólokat kaptunk. A félidőben sikerült rendezni a sorokat, de a mérkőzést elvesztettük. Dolgozunk tovább, hiszen csapatunkat a hátralévő mérkőzések is nehéz feladat elé állítják, ezeken szeretnénk még néhány pontot szerezni.

Szolnoki MÁV Utánpótlás FC – Mercedes Kecskeméti LC 6–1 (5–1)

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Kelet 22. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Stadion
2023. április 29., szombat, 12:00

A KLC összeállítása: Zsikla – Bedics (Zoboki 56.), Fleig, Vári (Rácz 64.), Fazekas, Bujdosó, Kecskeméti, Ozsváth Á., Rafael (Huszárik 56.), Kakas (Jakab 46.), Zoboki.

Gólszerzők: Kovács Krisztián (12., 21., 48.), Zsíros Ignác Benjámin (28.), Kató Tamás (35., 44.), ill. Fleig Áron (5.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu