Hiába volt rengeteg helyzete, alul maradt az U15

Kétgólos hátrányból is közel járt a pontmentéshez Bende Csaba együttese, de ez végül nem jött össze

A Kiskunfélegyházát fogadta U15-ös fiú csapatunk hétvégén. A mieink vereséggel kezdték a bajnokságot, ám ezt két győzelemmel javították ki, míg a élegyháziak három vereség után várták ezt a találkozót. Az első félidő Varga Tiborról, a vendégek szélvészgyors támadójáról szórt, aki kétszer is betalált, majd a szünetben próbált ritmust váltani együttesünk, de végül nem jött össze az egyenlítés.

Bende Csaba vezetőedző értékelése: – Az első félidőben tompán és sok hibával játszottunk elől és hátul is. A mérkőzés elején már látszódott, hogy nagyjából egyforma játékerőt képviselő csapatok találkoznak. A mezőnyben többet volt nálunk a labda, viszont nem bírtunk az ellenfél legügyesebb és hihetetlenül gyors csatárával, aki játékával tulajdonképpen egyedül vert meg minket. Amiben hiányérzetem van, az az, hogy a gyenge első félidő után a szünetben hármat cserélve úgy éreztem, hogy a hibákat megbeszélve egy kicsit felpörgettem a csapatot, gyorsan jött a szépítő gólunk is, de utána mégsem éreztem a csapatomon azt az akarást, elszántságot, ami kellett volna ahhoz, hogy megfordítsuk az eredményt. A helyzeteink megvoltak, de a legvégén az üres kaput sem tudtuk eltalálni, így egy jobb második félidő után sem tudtunk pontot szerezni.

Kecskeméti LC – Kiskunfélegyháza 1–2 (0–2)

MLSZ regionális U15 alap Délkeleti csoport 4. forduló
Kecskemét, Széktói Stadion
2023. szeptember 23., szombat

A KLC összeállítása: Mészáros – Pálfy, Rafael, Kovács K., Tóth Sz., Raskó, Brútyó (Csordás 41.), Kothencz, Dóri (Bajnóczi 41.), Szabó M. (Szivák 41.), Rimóczi (Ország 51.)

Gólszerzők: Tóth Szilárd (41.), ill. Varga Tibor (25., 38.)

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu