Hibátlan teljesítménnyel zárt U15-ös csapatunk

Kiemelkedett az alsóházban Bende Csaba együttese

Békéscsabán játszotta le utolsó mérkőzését az U15-ös regionális bajnokság alsóházában csapatunk. Tekintettel arra, hogy az előző hét meccs nem okozott problémát számunkra, igyekeztünk megőrizni hibátlan teljesítményünket, és így zárni a bajnokságot az alsóház élén.

A két csapat közti erőfölény – főleg a második félidőben – ki is ütközött, simán, 6–0-ra győztünk! Csapatunk így tehát nyolcból nyolc sikerrel zárta a rájátszást, 30 gólt rúgva és csupán négyet kapva!

Bende Csaba vezetőedző értékelése: – A zárófordulóban az volt a célunk, hogy a 100 %-os mérlegünket megtartsuk. Kicsit késve érkeztünk a mérkőzésre, durván félóránk maradt, hogy kezdésre átöltözzünk és bemelegítsünk. A gyerekektől felszabadult, bátor játékot kértem, és bár egy kicsit nehezen pörögtünk fel, de az első félidő szorosabb játéka után a szünet után már egyértelművé tettük fölényünket. A csapatomnak gratulálok, hiszen hiba nélkül nyertük meg az alsóház küzdelmeit. Ebből a csoportból kiemelkedtünk minden tekintetben. Azt sajnálom, hogy egy teljesen értelmetlen döntés után a 10 csapatos bajnokságot kettéosztva alsó- és felsőházra tavasszal nem tudtuk kipróbálni tudásunkat nálunk hasonló vagy jobb csapatok ellen.

Békéscsabai UFC – Mercedes KLC 0–6 (0–1)

MLSZ Regionális U15 Alap Délkeleti csoport Alsóház 10. forduló
Békéscsaba
2024. május 22.

A KLC összeállítása: Német – Rafael, Bajnóczi, Arató (Pálfy 41.), Horváth (Raskó 41.), Kovács, Brútyó, Dóri (Tóh 41.), Szabó, Rimóczi, Kothencz.

Gólszerzők: Szabó Márton Kristóf (11., 43.), Kovács Kornél (58.), Bajnóczi Kristóf (68.), Knyihár Boldizsár (70. – öngól), Raskó Endre István (72.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu