Jó játékkal győzte le ellenfelét az U19

Lehozta kapott gól nélkül a meccset Ozsváth Ferenc együttese

A Grosics Akadémia csapatát fogadták a mieink az U19-es regionális bajnokság 7. fordulójában. A találkozó előtt eddig ellenfelünk csupán egy pontot szerzett, így joggal bizakodhattunk a jó eredményben. Ennek megfelelően a kecskemétiek végig remekül futballoztak és itthon tartották a három pontot.   

Ozsváth Ferenc vezetőedző értékelése: – Biztonsági játékkal telt az első negyedóra, mely után több ígéretes akciót vezettünk, de ezekből nem sikerült gólt szerezni. Amint gyorsult a játékunk, egyre többször sikerült eljutni az ellenfél kapujáig és egy ilyenből Ruzsonik – helyzetfelismerését kamatoztatva – vezetést szerzett számunkra. Ellenfelünk próbált kezdeményezőbb lenni, de egy sikeres letámadás után Pesti okos gólt szerzett. A harmadik találatunk egy látványos akcióból született amikor a beinduló Rafaelt remek passzal hoztuk helyzetbe, aki értékesítette azt. Összességében megérdemelt győzelmet arattunk egy jól küzdő ellenféllel szemben.

Mercedes KLC – Grosics Akadémia 3–0 (1–0)

MLSZ Regionális U19 Kiemelt Kelet 7. forduló
2023. október 22.
Kecskemét, Széktói Stadion

A KLC összeállítása: Csizmadia – Fleig (Kecskeméti 77.), Kurucz, Banó (Somodi 84.), Szabó D., Ludvigh (Rafael 64.), Ruzsonik (Jakab 77.), Kele (Bujdosó 84.), Varga Á. (Bedics 64.), Pesti (Kakas 84.), Schneider.

Gólszerzők: Ruzsonik Tibor (25.), Pesti Balázs (74.), Rafael Márió András (81.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu