Jó mérkőzésen van túl az U16 és az U17

Eredményes fordulók

A Mercedes-KLC U16 két nehéz mérkőzésen van túl a bajnokságban, ezeken összesen négy pontot szerzett Márton Pál csapata. Az U17 magabiztos játékkal húzta be a pontokat.

U16

Szolnok – Mercedes-KLC 1-2 (0-1)

KLC: Zsikla A – Molnár R., Kurucz D., Kecskeméti K. -  Huszárik M., Selmeci M., Zoboki K., Fleig Á., Ozsváth Á., Kovács M. -  Zoboki D.

Csere: Bujdosó B., Nagy G., Jakab M.

Gól: Zoboki, Nagy G.

Kitűnt: Kurucz D., Selmeci M., Nagy Gábor, Huszárik M.

Mercedes-KLC – REAC 2-2 (0-2)

KLC: Zsikla A – Horváth L., Kurucz D., Kecskeméti K., - Molnár R., Selmeci M., Fleig Á., Kovács M., Ozsváth Á., Zoboki K., - Zoboki D.

Csere: Nagy Gergely, Nagy Gábor, Huszárik M., Bujdosó B., Juhász M., Malik O.

Gól: Zoboki, Németh

Kitűnt: Nagy Gábor, Nagy Gergely, Selmeci M., Horváth L.

Márton Pál: – A Szolnok ellen mindig nehéz mérkőzéseket vívunk, ez így volt ezúttal is. AZ első félidőben irányítottunk, érett játékunknak hála látványos támadásokat vezettünk, több gólhelyzetet dolgoztunk ki, azonban csak egyet lőttünk be. A Szolnok próbált egyenlíteni fordulás után, de egy gyönyörű kontratámadással növeltük előnyünket, megtörve ezzel a hazaiak lelkesedését. Jó és tudatos játékkal, megérdemelten szereztünk három pontot. A REAC-nak nagyon szerettünk volna visszavágni az őszi meccs után, megvolt a plusz motiváció. Ugyan ellenfelünknél volt többet a labda, viszont tudatosan kézbe vettük a játék irányítását. Ez addig tartott, amíg nem hibázott öt perc alatt kettőt is kapusunk, a szünetig igyekeztünk átvészelni valahogy ezt a rossz periódust. A második félidőben a cseréknek és a taktikai finomításoknak köszönhetően teljesen átvettük a játék irányítását, és olyan élvezetes, mentálisan ellenállást nem tűrő, odaadó félidőt produkált a csapat, amellyel ellenfelünk nem tudott mit kezdeni. Megérdemelten szereztünk két gólt, ehhez a teljesítményhez csak gratulálni lehet, hiszen nagyon mélyről kellett felállni. Meg kell említeni, hogy Juhász Máté olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy kórházba kellett szállítani. Neki ezúton kívánunk mielőbbi felépülést!

U17

Gyulasport – Mercedes-KLC 0-6 (0-1)

KLC: Nagy G. - Schneider, Huszka, Horvát, Bujdosó - Szabó D, Mag, Domokos - Kurucz, László, Koncz.

Csere: Falusi, Banó, Kecskeméti, Zoboki

Gól: Mag 2, Huszka, László, Zoboki, Bujdosó

Pap Szabolcs: – Sajnos több alapembert is nélkülözni kellett sérülés és betegség miatt, ezért egy kicsit felforgatott csapattal léptünk pályára a Gyula ellen. A mérkőzés elején nem is találtuk a játék ritmusát, ezért pontatlanul, lassan, sok hibával játszottunk. A félidő közepén átvettük az irányítást, és sikerült is többször átjátszani az ellenfél védelmét, így előnnyel mehettünk szünetre. Átbeszéltük a dolgokat, így a második félidőre már letisztult a játékunk is, ha jobban koncentrálunk a befejezéseknél, akár kétszámjegyű győzelmet is arathattunk volna a lelkes hazai csapat felett.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu